sunnuntai 6. marraskuuta 2016

#halloweenparty2016


No niin. Halloween-viikko on taputeltu. Ja olihan meillä nyt hauskaa :D

16 lasta, 1 teinari ja 10 aikuista eilen meillä. Jos oikein laskin. Ihan hirveesti ei ehtinyt noita kuvia räpsiä. Puoli tuntia ennen juhlia sanoin mister A:lle, että eihän meillä oo muuten edes tarpeeksi laseja. Tai lautasia. Ajoissa asialla hei! Hyvin vain kuitenkin piisas kaikki ja epäilen, että jokainen sai mahansa täyteen. Nää juhlat on aina nyyttäriperiaatteella ja aina yli kiva nähdä mitä jengi on keksinyt. Tällä kertaa pöydässä oli kaksi tosi hyvää suolaista piirakkaa, maistuva suklaakakku ja perusnaposteltavia. Ällöttävyyspalkinnon saa mun kuvissakin olevan serkun tekemät sormikeksit. Iuuuuuuu! Mutta siis, ihan sairaan hyviä maultaan, kun uskalsi vain maistaa :D

Ekaluokkalainen oli jännittänyt juhlia taas kovasti ja loppuvaiheessa meinasi väsy viedä voiton, mutta hetkeksi kun pääsi äidin syliin, voitti elämä taas. Sitä parkaa ahdisti, että just siivottu huone menee sotkuun, mutta oikeesti ihmettelin illalla, ettei oo varmaan koskaan ollut niin siistä juhlien jälkeen. Ennen iltaysiä oli kaikki tavarat tyttöjen huoneessa paikoillaan, imuroitu ja 90 % juhlakrääsästäkin fiksattu jo varastoon ensi vuotta varten.

So much fun! Jäätävä meno ja talo ääriään myöten täynnä. Ei epäilystäkään, etteikö ensi vuonna uudelleen! Nyt laitetaan Halloween pakettiin ja aletaan täpistä joulua :D

Sannis


2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä karmivan hienon näköistä. Meillä juhlitaan tähän aikaan tytsyn synttäreitä eikä Halloweeni ny vaan mahdu mukaan vaikka kuinka tekis mieli. Ehkä 10 vuoden päästä on sitten Halloween-synttärit eikä Frozen... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Meillä taas koko A-tiimi on syntyneet talvella, joten piiiiiitkä kevät ja kesä on menty ilman juhlia ja kiva aina Halloweenina laittaa pirskeet pystyyn :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3