keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Hyvä päivä


Ei vitsi, miten hyvä päivä oli eilen! Ei mulla edes oo mitään kummempaa asiaa, mutta haluan vaan kirjata tämän ylös, että muistaisin näitä arkisia hyviä juttuja vielä myöhemmin. Työpäivä oli pitkä.. alkoi 8.15 ja päättyi 19.00, mutta sen jälkeen olin ihan täynnä virtaa vielä. Sain yli hyvin suunniteltua jumppajuttuja. Ehdin etsiä ideoita netistä, sain valmiiksi koko ohjelman uudelle Body-tunnille, fiksasin Spinuun uusia biisejä ja aloittelin jo uutta Corea. Työpöydällä ei lojunut miljoonaa post it-lappua, vaan rästihommat on aika hyvin hoidettu. Päivä päättyi tunnin Spinningiin, joka oli vitsin kivaa ja meni heittämällä.

Kotona syötiin iltapala, käytiin iltapesulla ja tanssittiin Zootropolis-tunnarin tahtiin. Ekaluokkalainen oli saanut matikan pistarista täydet pisteet, 30/30 ja kolmevee oli yli hyvällä tuulella. Ex tempore päätettiin napsaista minin tukka. Pitkän aikaa on jo pitänyt ja nyt ei enää alettu kampaajaa odotella, vaan mutsi hoiti homman ja 15cm lähti noin vain. Kyllä tuli pirteä ja freesi. Ja toki epätasainen, mutta ehtiihän sen tasoittaa myöhemmin.

Toivottavasti tänään on yhtä hyvä päivä!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Katoinki tänään aamul siellä työpöytä oli niin siisti, vain uusia ideoita tuvillaan����. Oli muuten Taas reidet maanantain bodysta ett huh....mutta tietää tehneensä jotain !!! Kiitos Sannis sun ohjelmalle��
    -tanja-

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3