keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Eniten ärsyttää kaikki


Joku ehkä muistaa, että vanhassa blogissa kirjoitin "Eniten ärsyttää kaikki" - postaussarjaa. Lueskelin sitä aikani kuluksi läpi ja päätin tuoda muutaman ärsytyksen aiheen tännekin. Viime aikoina on elämä rullannut tosi kivasti, mutta tokihan tossa alkoi vähän verenpaine nousta, kun lueskeli näitä vanhoja juttuja :D

Ihmiset, jotka ei voi väistää.
Aaarg! Ihan sama missä ollaan.. ollaanko lenkillä, kaupungilla, pyöräilemässä tai kaupassa. Se, joka väistää, on aina me. Minä, tytöt ja mister A vedetään parijonossa pitkin pakastealtaiden kylkiä ja ojanreunoja, kun vastaantulijat kävelee pokkana yli leveästi.

Talvi, joka yllätti autoilijat.
Joka vuosi yhtä yllättävää?!

Kun lapset käyttää sua nenäliinana.
Tekis mieli pistää kaikki tenavat ulkoruokintaan välittömästä, kun pienin kävelee sun luo, halaa sun jalkoja jaaaaaaa pyyhkii nenänsä sun housuihin. Tämän takia mä ymmärrän ihmisiä, jotka pysyy lapsettomana omasta valinnastaan. No ei kai.. tehkää ihmiset lapsia jos voitte. Ne on niin kivoja kuiteskin.
(Toimi. huom. Tämä ongelma on poistunut. En muista, että kukaan olis enää hetkeen pyyhkinyt muhun nenäänsä. Jihuu!)

Arvostele mun illallinen tunnissa.
Mitvit?? Tommonen ohjelma on oikeesti olemassa! Arvostele mun illallinen..se ny vielä menis mutta miksi just tunnissa? Anna ny mun kaikki kestää!

Kate Hudson.
Ärsyttävä muija.

Äitiysloma.
Ensin odotat sitä kotona olemista kuin kuuta nousevaa, teet pyhiä lupauksia siitä että et ala säätämään mitään ylimääräistä vaan nautit hetkestä ja ainutkertaisesat tilaisuudesta ottaa iisisti. Sit kun aika koittaa, säädät niin paljon kaikkea ylimääräistä että heikompia hirvittää; väsäät jumppia, ressaat työkuvioista äitiysloman loppumisen jälkeen, ressaat miehen työkuvioista äitiysloman loppumisen jälkeen, teet miljoona kotiprojektia, suunnittelet häitä etkä muista levätä ikinä. Kaksi kuukautta ennen äitiysloman loppua vedät hirveät paniikit siitä että nyt se loppuu etkä oo ehtiny ottaa rennosti juuri missään kohdassa. Mikä meni vikaan?

Murut.
Nää ilmeisesti tulee automaattisesti lapsipaketin mukana. Kuuluu myös miespakettiin aika tiiviisti. Vaikka olisit just kolme minuuttia sit imuroinut, keittiön pöydän alus on täynnä leivänmuruja, rakettispagettia, raejuustoa ja mitä ihmeellisimpiä juttuja. AAARGH!!!

"Onko tullu paljon painoa?" -kyselyt raskauden aikana.
Joo, no eipä juuri hei..vai onko jotain epäselvää, kun kuitenkin kilsan päähän näkee että joku valas on nielaissut entisen jumppaohjaajan. Eniten kyllä taas vituttaa kaikki typerät kyselijät.

Ihmiset jotka valittaa (itsekin kaupassa ollessaan) siitä kun muut ihmiset on kaupassa pyhiä ennen/jälkeen/aikana.
"Kylläpä on maailmanlopun meininki, luuleeko ihmiset että ruoka loppuu kesken. Onpa jengi pimeitä kun niin pitää hamstrata." Tyypit notkuu kassalla ja ihmettelee, kuinka muut on niin sakeita että on lähteneet liikenteeseen. NO EIPÄ OO TUNTUNU TARPEEKSI OLEVAN KAIKKEA SUNKAAN KAAPISSA, KUN OOT ITEKIN KAUPOILLE LÄHTENY, HÖLÖMÖ!

Sukat, jotka rullaantuu makkaralle kengissä.
Voi morjens, ei voi typerämpää ollakaan! Inhoan varrellisia sukkia mutta miksi ihmeessä noi varrettomat liukuu aina jalasta pois kun hiihtelet kaupungilla? Joulupukille toiveena sukat jotka on jalassa vielä kenkien pois oton jälkeenkin.

Mikä teitä ärsyttää?
Sannis

P.S. Yhden ärsytyspostauksen lopussa oli helmi -> "Onneks Annukka on aina paras, vaikka kaikki muu olis ärsyttävää!"
Aww <3

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3