sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Uudistumisleikki

Muistatteko tämän?


Arvonnan ja uudistumispäivän itselleen voitti upea Suska.

Ideana oli saada päivitystä lookkiin ja piristystä syksyyn.  Lopputulos oli tosiaankin juuri sitä. Studioksen hius- ja meikkitaikuri Sanna freesasi Suskan lookkia taitavasti. Frans & Nicole tarjosi maistuvan lounaan. DOPPin Katariina loihti esiin Suskan kropan parhaat puolet valitsemalla juuri oikeanlaiset asut.

Luulen, että me kaikki, jotka päivässä oltiin mukana, saatiin vähän piristystä. Niin paljon riitti naurua ja hauskoja juttuja. Suska oli ihan mahtava tyyppi ja tuntui, kuin oltais tunnettu aina. Oon aivan yli tyytyväinen, koska tämä homma meni kyllä ihan nappiin.Päivä alkoi Studioksesta, joka muuten sijaitsee nykyään Palosaaren Urheilukadulla. Parkkitilaa riittää eikä tarvi epätoivoisesti etsiä kolikoita auton tuhkakupista. Vähän silmät ristissä ja kiireellä kurvailin mestoille. Maanantaikireys haihtui aika nopsasti.

Sanna fiksasi Suskan hiusvärin upeilla sävyillä. Vähän hopeaa, vähän pastellia. Samalla sai siinä vanha pörröhius (eli minä) vinkkejä, kuinka ja millä föönata ja tuunata taipuisaa, joka suuntaan harottavaa tukkaa. Huikea seurata, kuinka vinkit tippuu keskustelun lomaan, kuin itsestään. Se on kuulkaa helppoa, kun sen osaa ja ne asiat tietää. Suskan meikistäkin tuli niin upea. Ei överi vaan just kaunis.

Keiteltiin kahvit ja käytiin läpi parhaat meikkituotteet, vanhat poikaystävät ja parhaat keittiösävyt. Aika hyvä maanantai-aamun aloitus, sanoisin. Laskin siinä samalla jo päiviä, koska pääsen itse Sannan penkkiin :) Jossukin (klik) siellä tapaa säännöllisesti käydä. Jossu on muuten koko tämän yhteistyökuvion mastermind ja ideanikkari. Ei oo varmaan eka kerta, kun kuulette Jo Kon järkänneen jotain? Jep.. aikamoinen puuhanainen tuo meidän Jossu <3

Lounaan jälkeen tie vei DOPPiin Vaasanpuistikolle, Vaasan torin laidalle. Ehdin siinä ennen Suskan tuloa laittaa most wanted - listalle yhden laukun ja parit muut jutut :) DOPPissa panostetaan laatuun ja pienet jutut tekee vaikutuksen. Seurasin sivusta, kun Katariina sovitutti asiakkaalla pikkujoulumekkoja, merkitsi ylös valittuun mekkoon tarvittavat muutokset, jotka ompelija tulisi tekemään ja lupasi postittaa asun ulkopaikkakuntalaiselle. Mikä palvelu!

Tässä näkyy uudistettu kampaus hyvin. Oh so cool!

Katariina valitsi Suskalle muutaman erilaisen asukokonaisuuden. Jotain arkeen, jotain juhlaan. Kaikki niin, että vartalon mittasuhteet tasapainottui aivan huomaamatta. Yhdessä ihmeteltiin, miten voi näyttää niin mahtavalta vaatteet, joita ei olisi hoksannut itse valita. Niinpä. Sen takia kannattaakin valita vaateliike, jossa myyjät osaavat asiansa. Kannattaa ottaa vaateostoksille mukaan ne housut, johon mikään yläosa ei meinaa sopia tai se pusero, johon ei oikein osaa yhdistää alaosaa. DOPPin naiset löytää kyllä mätsäävän parin.


Hiukset ja meikki - Studios Vaasa
Lounas - Frans & Nicole
Stailaus ja vaatteet - DOPP Woman

Iso kiitos kaikille mukana olleille!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3