tiistai 14. marraskuuta 2017

Piparkakkutalot


Huhhuh! Istun tässä juomassa aamukahvia, mutta miten joinain aamuina tuntuu siltä, että vois sen kahvin lisäksi tai tilalta ottaa vaikka pienet tequila-shotit?! Neljävee vielä nukkuu, mutta täyden työn sain kyllä tehdä, että sain kasiveen kunnialla ovesta pihalle. 

Nää on näitä elämän tähithetkiä. Tokaluokkalainen herää aamuun itkien. On kuulemma jo kolmas yö, kun on nukkunut huonosti ja väsyttää. Se valittaa ja urputtaa joka ikisestä asiasta. Hiusten harjaus sattuu, on kylmä, ei löydy sukkia, voipaketin kansi ei mene kiinni, pipon tupsu painaa, kaulus tuntuu inhottavalta, hanskat on väärät. Mutsi vaan on siinä vieressä, että: "Jees, otapa käsi pois siitä pään päältä niin saadaan harjattua. Laita vaatteet päälle niin ei oo kylmä. Hae sukat kodinhoitohuoneesta. Käännä kansi toisinpäin niin menee kiinni. Vaihdetaanpa pipoa.. haluaisitko tämän raidallisen vai tämän kimaltelevan. Avataan vähän sitä vetskaria, niin ei kaulus paina. Kurkistapa sinne laatikkoon, löytyiskö sieltä toisia hanskoja." Oikeesti päässä huutaa koko ajan, että "MITÄHÄN VI**UA?"

Typy koitti siinä vetää käsiä polvien ympärille ja itkeä keittiön pöydän ääressä. Mutsi vaan tuumasi, että se on kuule elämä tämmöstä. Että jos jää itkemään, jää kavereiden matkasta koulutieltä. Että koitetaan ny vaan hoitaa nämä hommat ja itketään sitte illemmalla kotona, jos ja kun on aikaa. Parka. Mutta niinhän se menee. Ei tässä oikein itkut auta. Edes tokaluokkaisella enää. No, onneksi oon kotona kun typy tulee koulusta. Jos sattuu, että sitte vielä itkettää niin antaa mennä vaan.

Huhhuh tosiaan! Mutta tyttöjen piparitaloista tuli ihanat! Mister A on yleensä tehnyt vaikka minkälaisia piparilinnoja ja autoja tyttöjen kanssa. Tänä vuonna tuotiin valmiit muotit tuliaisiksi Ikeasta ja kyllähän niistäkin ihanat tuli. <3 Siskonen jakoi eilen artikkelin FB:ssä, jossa kerrottiin, että joulukoristeet kannattaa laittaa ajoissa, koska ne lisää onnellisuutta. Ei se ihan huuhaata ollut. Kyllä mun hyvä mieli tulee, kun noita pipariluomuksia tässä tsiigailen aamuhämärässä.

Mukavaa tiistaita!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Joulukoristeet lisää onnellisuutta...
    Viisas lapsi :)
    Oon samaa mieltä :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3