lauantai 18. marraskuuta 2017

Annukan joulu


Aivan ekana joulu tuli tänä vuonna tyttöjen huoneisiin. Tokaluokkalaisen lipaston päällä on typyn itse valitsemia juttuja. Päiväkodissa askarrellut tontut ja iso pehmotonttu kaivettiin joulutavaralaatikosta. Kimalteleva lasipurkki ja hopeinen pieni tekstitaulu on jo aiemmin kauppareissuilla hyvin tarkkaan harkiten valittu. Henkkamaukan purkin tilalta väistyi jopa mekot ja puserot, kun neiti alkuvuonna mietti miten käyttäisi saamansa synttärilahjakortin. Minin kanssa ne jo sopi, että ensi vuonna ponivalot menee sitten minin huoneeseen, kun tänä vuonna ne on koululaisella. Molemmat oli joulujutuista ja siivotuista huoneista niin innoissaan. Hellut <3

Ikkunoihin en oo vielä jouluvaloja laittanut, mutta ehkä Annukalle vois tähden tuolta laatikon pohjalta jo kaivaa. Eihän tässä oo, kuin kohta enää kuukausi jouluun. Seinällä roikkuva tähti on paperia ja punavalkoinen. Ostin sen muutaman vuosi sitten Kaunis Codosta joulualesta ja maksoi varmaan pari hassua euroa. Nyt en oo Kaunis Codon joulua ehtinyt käydä vielä ollenkaan tsiigailemassa. Juustoveitsiä ainakin sieltä tarvisin. Ne on aina tässä joulun alla vähän ajankohtaisempia, kuin muulloin. 

Ootteko te jo aloittaneet joulufiilistelyt?
Sannis

6 kommenttia:

  1. Joo täällä on marraskuun alusta ollu jo kaikki jouluvalot ja koristeet ja vähänaikasit kaivettiin varastosta joulukuusikin tänne!

    Kivaa joulun odotusta♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee nykyään joulukuusi myös aikaisin. Miehen allergian takia täytyy olla tekokuusi niin senhän voi laittaa koska tahansa.

      Poista
  2. voi kuinka kaunista ja hyvin voi jo aloittaa joulufiilistelyt. Kuukausi menee oiekasti todella nopeasti.
    Täällä on aloitettu pienesti joulukoristeiden laittaminen, ja meinasin, että viikonloppuna voisi kaivella jo valoja esille.

    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa.. :) Meillä tulee kans tänä vuonna vähän kerrallaan. Seuraavaksi valot ikkunoihin. Tsemppiä viikkoon!

      Poista
  3. Valkoinen iso paperitähti on ikkunassa alakerrassa. Joulujuttuja on muutama ostettu mutta ei vielä muita ole esille laitettu. Ehkä ensi viikolla kun yhdet juhlat alta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoikin tuntu paljon jouluisemmalta, kun tuli vähän lunta :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3