perjantai 3. marraskuuta 2017

Jouluttaa


Aivan kuulkaa alkaa jouluttaa. Glögiä on jo maisteltu ja pipareita leivottu moneenkin otteeseen. Ulkovalot palaa jo terassin kaiteessa ja pian haen kyllä etupihan sypressiinkin vähän lamppuja. Nykyään on mun mielestä tosi vaikea löytää jouluvaloista just niitä oikean sävyisiä. Ledien kanssa menee yleensä päin honkia. Noissa Kärkkäisen pikkuvaloissa on kuitenkin se just oikea lämmin sävy ja oon fiilistellyt sitä tässä nyt jo monta päivää. Pienistä jutuista se hyvä mieli kuulkaa tulee.

En tiedä, mitä tänä jouluna aiotaan tehdä ja mihin mennä. Syödään ainakin hyvin ja toivon, että saadaan kyläläisiä meille kotiin. Ei ainakaan toivottavasti jakseta ressata. Tämän kakkasyksyn jälkeen, voin kertoa, että ei tehdä juuri mitään, mitä ei just siinä kohdassa huvita. Kivasti tänä vuonna on jo aaton aatto meillä kaikilla vapaata. Saa paketoida lahjat ja kuunnella joululauluja ihan rauhassa.

Nyt siirrytään joulufiilistelyistä vielä hetkeksi Halloweeniin. Tänä vuonna Halloween-juhlat on vähän pienemmät, koska jäätävä väsy, mutta kovaa täällä koristeluja ja huomisia tarjoiluja jo odotellaan :)

Rentoa perjantaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3