sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Datenight


Perjantai-ilta oli treffi-ilta. Päästiin mister A:n kanssa maistelemaan uudistuneen ranskalaisen bistron herkkuja. Ennen Fransmannin nimeä kantanut ravintola kuuluu mun mielestä Vaasaan. Vakiokalustoa. Ilman sen kummempaa faktatietoa, arvioisin, että se on yksi meidän pisimpään vaikuttaneista ruokapaikoista ja jotenkin sinne on aina mukava mennä.

Frans & Nicolessa saa lounasta ja a la carte - listalta löytyy kivasti kausituotteita. Leikkipaikka on useimmiten meille(kin) ratkaiseva tekijä. Takan upea kynttiläasetelma on joka kerta tytöille Wow-elämys. Muistan, että se oli sitä myös itselle jo nuorempana. Frans & Nicolen lasten lihapulla-annos on muuten ainoa, jonka meidän tytöt on saaneet tuhottua kokonaan. Oli sen verran hyvää :) Yleensä typyt ei jaksa keskittyä syömiseen vaan ennemminkin niihin leikkipaikkoihin.

Tällä kertaa ei tytöt olleet mukana ja me saatiin syödä pitkän kaavan kautta. Listalta löytyy menuja ja nyt oli tarjolla myös Suomi 100 - menu sekä jouluversio. Päätös oli oikeasti vaikea. Kanttarellikeitto niin mua aina houkuttelisi, mutta päädyttiin molemmat kuitenkin joulumenuun. Mister A otti pääruuan lihavaihtoehdon ja minä otin kalaa.

Fine dining - syömisessä on yleensä se probleema, että mister A:n jää nälkä :D Tällä kertaa ei jäänyt. Annokset oli runsaita ja täytti meidän karhunkin vatsan. Joulumenu oli huippuvaihtoehto, koska maisteltavaa ja makuja oli paljon. Alkuruoka ja jälkkäri oli mun suosikit juuri siitä syytä. Sai maistaa vähän kaikenlaista. Menuun päätymisessä oli se(kin) hyvä juttu, että tilaus hoitui kerralla ja ruuat tuli pöytään sen jälkeen automaattisesti. Ei tarvinnut erikseen jälkkäreitä varten pyydellä listoja. Propsit myös palvelusta iloiselle ja mukavalle henkilökunnalle.

Syömisen jälkeen mister A alkoi hiukoa kamerakaupoille. Meinasin tipahtaa tuolilta. Että niinku Black Fridayna kaupoille vai? No, kellohan oli 21.30, joten vähän Citarissa käytiin maitokaupoilla ja sen jälkeen hipsittiin himaan. Aina vaan tuntuu tämä syksy väsyttävän ja uni tuli kyllä aika nopsasti Netflixin kanssa soffalla :D

Oli muuten FB:ssä puhetta tästä pariskuntien yhteisestä ajasta. Me ollaan vasta viime vuosina mister A:n kanssa ymmärretty sen tärkeys ja alettu oikeasti sitä järjestää. Arki on aikamoista haipakkaa ja helposti siinä tulee purettua väsyt ja ärsytykset siihen lähimpään. Tälläkin viikolla meillä on käyty kaikensävyisiä keskusteluja esim. siitä, mihin takan edessä kuuluu roskat.. lattialle vai takkapuukoriin ja palautetta on tässä päivien mittaan syntynyt :D Marraskuulla meille on ilmaantunut parikin tilaisuutta viettää aikaa yhdessä ja ollaan kyllä niihin hanakasti tartuttu. Ensi viikonlopullekin meillä olis vielä vähän spesiaalisuunnitelmia. Täytyy vaan toivoa nyt, että kukaan ei sairastu.

Tytöt pääsi tätinsä kanssa elokuviin ja täällä on nyt Heinähattua ja Vilttitossua kerrattu ihan urakalla. Niin tyytyväisiä olivat, kun (kummi)täti otti kylään ja vei leffaan. Eilen, lauantaina hengailtiin kaikki yhdessä, laiteltiin joulua ja ulkoiltiin. Gladiaattoreitakin tsiigailtiin ja syötiin ilatapalat soffalla. Vähän meinaa olla semmosta rutinaa ilmoilla, mutta mutsi tässä vaan hengittelee ja on ihan ZEN. Vaimitensenyoli?

Kivaa sunnuntaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3