keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Yhteenveto


Lokakuu hujahti ohi. Suurimman osan ajasta koitin parannella keuhkoputkentulehdusta ja maailman sitkeintä flunssaa. Fiilikset on menneet vuoristorataa. Välillä oon ollut ihan pohjamudissa, itkenyt pahaa mieltä ja oloa ja taas sen jälkeen päättänyt, että kyllä tästä vielä noustaan. Ja on noustukin. Flunssa alkoi taittua loppukuusta ja henkinen helvetti helpotti huomattavasti.

Ollaan tavattu ihania ystäviä, maisteltu skumppaa ja glögiä, leivottu pipareita ja joulutorttuja. Nuo hetket on aina tärkeitä, mutta tänä syksynä ne on olleet mun pelastusrenkaani. No joo.. oikeasti ne taitaa olla sitä aina :) Monista hetkistä on jäänyt kuvat ottamatta tai ainakin tänne laittamatta, koska ei oo jaksanut. Välillä se harmittaa, koska tahtoisin, että ne jäis tänne muistiin, mutta ei vaan pysty kaikkeen.

Rokuan reissu toi kiva pikkubreikin flunssapuuhiin ja kotiympyröihin. Upeat maisemat ja ensilumi toi matkaan vähän taikaa ja vaikka meininki oli aika väsynyttä, olin tyytyväinen, että lähdettiin. 

Mister A:n kanssa päästiin karkaamaan kaksistaan ravintola-avajaisiin ja se oli kyllä siistiä. Tyttöjen kanssa ollaan pyöritty suurimmaksi osaksi kotosalla ja koitettu parannella kaikkien puolinaista oloa. Duunissa alkoi Nenäpäiväkeräyspuuhat ja Halloween-viikko. Loppukuusta alkoi taas meikäläinenkin jaksaa jopa hymyillä. Ja jumpata. Ihanaa!

Oon hommannut tytöille joululahjoja ja vaihdoin autoakin. Punton oli aika lähteä uuteen kotiin. Kuukausi päättyi mun synttäreihini, jotka oli tänä vuonna yli kivat. Paljon muistamisia, ihania juttuja ja kakkua. Nyt alkaa tuntua jo ihan joulun odotukselta.

Lisää kuukausikollaaseja löytyy Pieni Lintu -blogista.

Hello November!
Sannis

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Näistä ei välity ollenkaan se, että olet ollut kipeä. Terveempää ja tunnelmallista marraskuuta!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kollaasi, harmoniset ja tunnelmalliset kuvat! Hyvää alkanutta marraskuuta :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita tunnelmallisia kuvia <3
  Iloista marraskuuta :)

  VastaaPoista
 4. Sä handlaat kyllä nuo asetelmat, niin nättejä ja voi noi teidän reissukuvat <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3