tiistai 21. marraskuuta 2017

Kivoin - kamalin


Satulinnasta (klik) bongasin kiva postauksen. Kivoimmat ja kamalimmat tiistaiaamuun, olkaa hyvä!

Kamalin ruoka
Miten mä en nyt keksi? Punaisen lihan kanssa oon vähän niin ja näin.. ei sais olla yhtään mitään epämääräisen tuntuista. Pakastekasvispussien pikkumaissit on kans aika ärsyttäviä.

Herkkuruoka
Tacot forever :D Kalapuikot ja kananmunakastike on aika kovat kans. Ja tietty lasagne.

Kahviherkku, jolle sanon ei
Laskiaispulla marsipaanilla. Ei toi marsipaani napostele sitte yhtään. 

Ja kahviherkku, jolle sanon kyllä
Kaikki muut, paitsi laskiaispulla marsipaanilla :D

Telkkariohjelma, jota en katso
Ei pysty luetella. Kaikki, mitä tulee telkkarista nyt just. Noeikai. Tänä syksynä oon tsiigaillut Vain elämää ja Gladiaattorit. En oo katsonut esim. Putousta (tai paljon mitään muutakaan) koskaan.

Telkkariohjelma, jota katson
DVD-bokseista katsotuimmat on Frendit, Gilmore Girlsit ja Gleet.

Inhokkisää
Ukonilma. Pelkään ukkosta ja salamoita. Hyi hemmetti!

Lempparisää
Melkein kaikki käy. Semmonen märkä loskapaska on aika ärsyttävää, mutta muuten, bring it on. Tykkään vaihtelusta. En jaksa yhtä laatua kovin pitkään.

Kamalin musiikki
Klassisesta en piittaa. Örinähevi ja kaikista raskain tekno on kans aika... hmm.. raskasta.

Paras musiikki
Kaikki mitä voi tanssia ja kaikki missä sanoitus kolahtaa. Mä olen suuri musadiggari, ja kuuntelen musiikkia ihan laidasta laitaan, mutta uusimmasta musiikista vain harvat ja valitut kolahtaa. 

Kamalin aika vuorokaudesta
Aamut. Kouluun ja päiväkotiin lähdöt rasittaa. Kiirehtiminen ärsyttää. 

Ja se paras aika
Aamut. Kun saa laittaa kynttilät palamaan, juoda kahvia ja istua hetken ihan rauhassa. Joskus niinkin käy :)

Tästä menetän hermot
Kun oon siivonnut ja A-tiimi jättää samantien kaikki romunsa pitkin ja poikin, kävelee kengillä ympäri kämppää ja paasaa kaikki leivänmurut ja muut ruokaroskan pöydän alle.

Semmonen turha mankuminen ja vinkuminen veettää kans ihan huolella. Aina ne asiat ei vain mee just niinkuin ite haluaa ja that's it. Valittaa saa toki. Olen valittamisen suuri fani ;D Mutta siis, siinäkin on niin suuria eroja. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? On valittamista ja sitten on valittamista. Semmoset mielensäpahoittajat saa kyllä mun hermon hajoamaan. 

Tästä rauhoitun
Mister A hieroo tosi usein iltaisin mun jalkoja tai selkää. Rauhoittuu siinä vähän kovempikin ressaaja.

Mun huonoin mieliala
Jännitys. Se huonompi niistä. Parempi niistä on se, kun tiedän mitä on tulossa, mutta silti vähän jännittää. Esimerkiksi vaikka kesäloman jälkeen jumppaan (ohjaamaan) meno. Aina se vähän jännittää, mutta on niin ihanaa kuiteskin. Huonompi on se, kun en tiedä mitä on luvassa. Silloin hermostuttaa ja ärsyttää ja se purkautuu kyllä hyvin helposti läheisiin ihmisiin. Se on surkeinta. 

Paras mieliala
Rento fiilis. Silloin, kun ei jaksa hermostua tyttöjen takkuamisesta ja mister A:n työkaluista pitkin keittiön pöytiä. Se, kun osaa elää ja nauttia hetkestä. Se on parasta.

Kodin turhake
Meillä on yli vähän turhakkeita, koska laitan kaikki kiertoon, mitä ei tarvita. Olisko pikkutabletti, joka ostettiin halvalla ja josta aina tytöt valittaa, että ei toimi Netflix.

Paras tavara
Ööö.. häh? Yksi paras tavara? Kotonako? Puhelin. Voi kuunnella musaa. Voi lähettää viestejä ja soittaa. Voi tsiigailla somea. Voi ottaa kuvia.

Vaate, jota en suostu laittamaan päälleni
No niitähän löytyy, sattuneesta syytä. Napapaita, sattuneesta syystä. Lyhyet sortsit, sattuneesta syystä. Bikinit, sattuneesta syystä.

Vaatteet, joissa viihdyn
Semmoset, jotka istuu. Heti lähtee järki jos pitää kiskoa johonkin suuntaan. Rennot, mutta kuitenkin siistiltä näyttävät kledjut on parhaat.

Haju, jota en kestä
Hammastahna ja purkka on jotenkin tosi ärsyttäviä hajuja.

Paras tuoksu
Kaneli on kyllä kova. Niin, ja vauva. Aamussa se babyn tuoksu viipyi tosi pitkään. Aina sydän hypähti vähän, kun meni iltaisin minin huoneeseen

Kamalin luonteenpiirre ihmisellä
Epärehellisyys, epäreiluus.

Mukavin luonteenpiirre ihmisellä
Ystävällisyys, kärsivällisyys.

Kuvat ei liity tapaukseen, mutta koska ilman kuvia ei voi postata, niin granaattiomenaa ja kaffia sitten :D Kivaa tiistaita kamut! Niin ja hei, Blogivaasa-sivu sulkeutuu Facebookista ihan justkohtapian, joten laittakaahan Life 2.0 - sivu (klik) seurantaan jos ei jo ole.

Terkuin,
Sannis

4 kommenttia:

 1. Ukonilmat sais munkin puolesta lopettaa. Ja marsipaanit. Ja laskiaispullat millä vaan täytteellä :D

  Ja juu. Ei nappaa täälläkään vaatteet, joita pitää kiskoa johonkin suuntaan. Yleensä alaspäin..
  (Ei tosin ole mullakaan napapaitoja, eikä enää lyhyitä hameitakaan, mutta joku jumppa- tai golfpaita, jota pitää joka liikkeen jälkeen korjata, hermostuttaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä laskiaispullat hillolla tarttee säilyttää. Mutta niinhän mä muistankin, että sä et ollu pullamäen naisia :)

   Poista
 2. Paras ilma...ainainen kesä. Mut joo ei oo tääläkää napapaitaa..ja just hoidin reilu vuoden ikäistä lapsenlapseani ja joo se kun heräs ja tuli syliin niin Tuoksu ❤ aivan ihana. Se on jotain mitä on ollu mutta ei tuu enää.
  Nauroin tolle Sun haju jota et kestä vastaukselle,mut onhan ne aika ihmeellisen väliset hammastahna ja purkka ku oikein ajattelee.
  -tanja-

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3