perjantai 28. heinäkuuta 2017

Yhtäkkiä


Tuli helle yhtäkkiä. Lupasin viedä tytöt retkelle leikkipuistoon. Töitä on vain onneksi pieni pätkä tälle päivälle, joten hyvin ehditään retkeillä. Olotilassa on vähän toivomisen varaa. Väsyttää muka niin hitsisti ettei meinannut päästä sängystä ylös, vaikkei mitään kovin järisyttäviä hommia ookaan takana. Askel on vähän tahmea, mutta eikö se tästä taas. Pikkuhiljaa. Kuun vaihteen jälkeen alkaa helpottaa.

Suunnitelmissa on iisi viikonloppu.. vähän mäkihommia mulle, autojen fiksausta mister A:lle ja tytöt saa puuhailla omia hommiaan. Lauantaina mennään synttäreille ja sunnuntaina treffataan kamuja. Koitetaan mennä vähän sillain hissukseen, fiiliksen mukaan.

Kaksi viikkoa koulun ja päiväkodin alkuun. Yhtäkkiä. Kyllä tää kuulkaa nopsasti vaan menee. Huhhuh!

Hyvää viikonloppua!
Sannis

P.S. Kuvassa on suklaaminttu. En oo koskaan ennen maistanut. Nyt maistan.

4 kommenttia:

 1. Täytyi tulla oikein kiittämään, sun blogia lukiessa aamukahvin kanssa, tajusin että tästä voi tulla hellepäivä. Tultiin rannalle, ei se aina tarvi sitä paahtavaa hellettä että lapset viihtyy. Muutenkin sun blogista saa huippuja vinkkejä lähiretkipaikkoihin. Kiitos siitäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että on löytynyt vinkkejä. Jotenkin sitä aina meinaa unohtua, mitä pientä kivaa voi omassakin kaupungissa tehdä.

   Poista
 2. Täs aamutuimaan lukenut taas näitä useita blogia joita oot kirjoittanut. Hyvälle mielelle mielen saa��. Jutuissasi on niin todellista elämää. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi ❤.
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvää sunnuntaita sinne kans! Aurinko näyttää ainakin vielä paistavan!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3