maanantai 17. heinäkuuta 2017

Week 4


Vimpalla lomaviikolla lounastin työkamujen kanssa ja kävin ystävän kanssa mäkitreenaamassa. Ajeltiin Tuuriin Miljoonativoliin ja Keskisen Vesan tiluksia tsiigailemaan. Tytöt innostui tivolilaitteista ja varsinkin Aamu on kysellyt, josko voitais mennä uudelleen. Tiesittehän muuten, että Miljoonativoli on ilmainen alle 13-vuotiaille ja on Tuurissa elokuuhun saakka?

Tytöt yökyläili vuorotellen mister A:n pikkusiskon luona ja kotona puuhattiin sillä välin kivoja juttuja. Neljäveen kanssa retkeiltiin ja kasiveen kanssa uitiin ja fillaroitiin. Täti oli vienyt tyttöjä shoppailemaan ja ties mitä kivaa ja molemmat typyt oli ihan tärinässä.

Perjantaina oltiin päivä kotosalla lasten kanssa ja illalla lähdettiin Pian kanssa Mojitot kainalossa kaupungille :) Lauantaina tehtiin yli kiva retki Pietarsaareen ystävien kanssa. Kuvat jäi tällä kertaa suurinpiirtein näihin kahteen, mutta vitsit että Jeppiksen reissu onnistuu aina. Eväät Fäbodan hiekoilla ja kävelyt kallioilla. Sen jälkeen uinnit Fantaseassa ja kotimatkalla vielä iltapala Nabbenilla. Nappiin meni. Tätä reissua me ei enää kesäisin jätetä välistä.

Sunnuntaina pidettiin extempore uinti/grillikekkerit meillä. Meidän lisäksi kolmen perheen aikuisia ja lapsia oli paikalla ja aikamoinen hulina kävi hetken meidän terassilla. Aurinko paistoi ja lapset oli innoissaan. Niin ihanaa, että loman viimeinenkin päivä oli niin kiva!

Nyt töihin! Nähdään ensi vuonna kesäloma!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Tossa uikkarikuvassa kiteytyy kesä :)
  Ja sitte sellasen huomion tein, et kylläpä teidän isompi neiti A on humahtanu pituutta!
  Niinku bambi koko tyttö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän sanan Teija löysit.. Annukka on kyllä just niinku joku metsäkauris. Niin pitkä ja hoikka. Monesti löydän itseni vain tsiigailemasta sitä ja miettimästä, miten voi olla niin nätti.

   Poista
 2. Teija jo ehtikin mun ajatukset kirjottaa, joten kirjotan vaan, että samat :).

  Semppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Eka työpäivä meni hyvin. Olin yhtä hymyä koko muikkeli. Outoa, että töihin paluu ei ahdistanut ollenkaan. Yleensä ny vähä kuitenkin tihkoo. Loma mennyt tosiaan perille :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3