tiistai 11. heinäkuuta 2017

Week 3Loman kolmosviikko näyttää puhelimen kuvagallerian mukaan tältä. Vähän suttuista, mutta niinhän se elämä vähän tuppaa olemaan.

Viikon alussa hengailtiin kotosalla ja mua alkoi jo pyykkääminen, tiskaaminen ja kaikenmaailman passaaminen rasittaa. Kelit oli sateisemmat ja viileämmät, joten auringossa hengailusta ei tietoakaan. Työkamujakin tuli ikävä, joten lähdin EasyFitille heti maanantaina. Tiistaina tavattiin kamuja dinnerin merkeissä. Keskiviikkona oltiin mun serkun ja tyttöjen pikkuserkkujen kanssa lastentapahtumassa ulkomuseossa ja illalla kiivettiin EF-jengin kanssa ihan helkkarin suurta mäkeä. Torstaina käytiin jenkkifutismatsissa.

Perjantaina tytöt meni mutsin luo koko viikonlopuksi. Ihanaa, että saivat mennä. Olin ite pyytänyt tuota viikonloppukyläilyä. Edellisestä kerrasta on kaksi vuotta ja ajattelin, että nyt olis hyvä aika mun ja mister A:n kanssa viettää aikaa kaksistaan. Perjantaina meillä olikin huippuhauska ilta mun lukioaikaisten kamujen kanssa, mutta lauantai oli vähän plääh! Koko viikko oltiin hengailtu jo ilman sen kummempia suunnitelmia ja jotenkin se alkoi mua lauantaina rasittaa. Oon hyvä hengailemaan päivän-pari päämäärättömästi, mutta sen jälkeen alan kaivata jonkinlaista raamia tekemisille. Lauantaina en sitte oikein osannutkaan olla. Mietin, mitä järkeä on tyttöjen olla hoidossa, kun ei meillä aikuisilla oo mitään sovittua ohjelmaa. Toki oli kiva pyöräillä kaksistaan kaupungilla ja käydä syömässä, mutta seuraavan kerran, kun jäädään kaksin, tehdään kyllä suunnitelmat etukäteen, niin ei tarvi koko päivää miettiä, mitä sitä tekis ja mihin menis. Oli vähän semmonen paine, että pitää nyt kauheesti tehdä jotain yli hienoa ja mahtavaa :D

Sunnuntaina heitettiin pitkä kävelylenkki ja haettiin tytöt kotiin. Keli oli tosi kiva ja illaksi lähdettiin ystävän nelikymppisille, jossa viihdyttiin pitkään. Viikko paketoitui siis tosi kivasti, vaikka jossain vaiheessa jo mietin, että nytkö tää lomailu alkaa rassata. Ei kuiteskaan ny sitte ihan vielä ressaannuta ja rassaannuta vaan naatitaan vielä vimpat päivät.

Sannis

3 kommenttia:

 1. Touhukas loma :) Me kyllä osataan nauttia mitään tekemättöminä parisuhdeajasta, mutta meillä neiti onkin tämän tästä yökylässä kaverilla. Toki te ootte muutenkin enemmän liikunnan ihmisia kuin me.

  Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Täällä kanski vähä semmonen homma että kun harvoin sitä kahdenkeskistä aikaa on niin ei siinä sitte välttis tarvi eikä jaksaiskaan heti leipää ja sirkushuveja. Viihdytään ihan hyvin keskenämmekin tai omia pikku juttuja tehden kotioloissa.

  VastaaPoista
 3. Meillä menee kans sillain, että kun tytöt on sen yhden yön poissa, ollaan vaan kotosalla. Ehkä käydään syömässä, mutta silloin osaa ottaa rennosti. Nyt kun oli niinkin harvinaista, että oli koko viikonloppu, oli muka semmonen olo, että pitäis olla jotain tosi erikoista, koska tämä tilanne ei toistu varmaan taas seuraavaan kahteen vuoteen :)

  Ihaninta ja rentouttavinta on just kun saa olla rauhassa kotosalla <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3