perjantai 14. heinäkuuta 2017

Yhdessä ja erikseen


Vitsi nää viimeiset lomapäivät menee nopeasti. Valuu vaan käsistä. Viikonloppu vielä ja maanantaina töihin. Duuniin meno tuo kyllä mukavaa vaihtelua ja yli kiva taas päästä jumppahommiin. Toki, eipä haittais vaikka loma vielä hetken jatkuisi. Nämä hitaat aamut ja fiilis siitä, että on aikaa, on jotain niin ihanaa ja kontrollifriikille elintärkeää!

Edellisyönä kasivee pääsi tädin luo yökylään ja me minin kanssa lähdettiin kahdestaan pitkälle retkelle. Minä kävelin ja Aamu potkulautaili. Syötiin eväitä, käytiin kahdessa eri leikkipuistossa, kokeiltiin vettä rannassa ja käytiin testaamassa Vaasan uusin rantakahvila. Aamun temppuillessa puistoissa sain samalla hyvin tehtyä liikkuvuusharjoitukset siinä vähän niinkuin vahingossa. Varmaan ohikulkijat tsiigas, että mitäs mutsi siinä pyllistelee, mutta who cares :)

Retken jälkeen lähti mini tädin luo ja oli kasiveen vuoro olla "yksin" kotona. Käytiin uimassa ja syötiin tacoja. Illalla vielä fillarilenkki ja toiveen mukaisesti mannapuuroa iltapalaksi. Meillä syödään aina yhdessä. Katetaan pöytä ja koko perhe ne ketkä ei ole töissä :D istuu pöytään samaan aikaan. Iltapala on poikkeus. Silloin syö vain tytöt ja me mister A:n kanssa syödään, kun tytöt on menneet sänkyihin. Nyt Annukan toive oli, että syötäis iltapalakin yhdessä. Pyysin FB:ssä kamuja muistuttamaan mua tästä hetkestä silloin, kun urputan, että näille hemmetin tenaville ei mikään koskaan riitä. Tällä(kin) kertaa riitti pelkästään se, että oltiin paikalla ja läsnä.

On siis vietetty aikaa tyttöjen kanssa yhdessä ja erikseen. Mister A:n kanssa meillä oli se yhteinen viikonloppu kaksin. Kaikki ollaan koitettu ottaa lomasta irti ja hengailla kaikenlaisilla kokoonpanoilla :) Tänään sitte vielä se vimppa vaihtoehto.. mutsin minäitteomaa-aikaa. Meikämuikkeli lähtee laulamaan karaokea. Jihuu!

Sannis

P.S. Seuratkaahan Instaa -> Sannis_2.0. Siellä nämä suttuiset kännykkäkuvat näyttää vähän kivemmilta :)

6 kommenttia:

 1. Mua kuule niin lämmittää nää sun jutut, kun niistä huokuu sellanen just ihana perusonnellisuus ja tyytyväisyys elämään. Ja niin se vaan on, että just ne yksinkertaiset asiat on niitä parhaita.
  Tsemppiä arkeen! Täällä vielä viikon päivät odotellaan lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Ihanaa, että oikea fiilis välittyy. Oon jotenkin niin kovin tyytyvinen just nyt. Vaikka on niitä paskojakin juttuja ja hetkiä, niin tämä yleisolotila on jotain niiiiin erilaista verrättuna siihen, mikä vallitsi monta vuotta. Oon niin onnellinen ja kiitollinen, että oon päässyt eteenpäin!

   Poista
 2. Mä oon niin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Sä osaat tehdä pienistä arkisista jutuistakin niin kauniita ja kivoja. Teistä huokuu onnellisuus ja tyytyväisyys, musta on ihana kun te teette niin paljon juttuja koko perheenä (oon siitä vähän kateellinenkin). Teidän koko perhe on ihan supertiimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Merja! Tuli tosi hyvä mieli näistä sun ja Annukan kommenteista <3 Molemmille kiitos, että viitsitte kommentoida ja kiitos, että jaksatte lukea! Jaksaa aina vähän paremmin bloggailla, kun tietää että joku siellä seuraa :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Samaa mieltä edellisten kanssa :)

  Se on kyllä totta, että ei ne lapset tarvitse aina huvipuisto/yms retkiä. Riittää, että on oikeasti läsnä, välittävä ja rakastava aikuinen. Lasten mieli on niin erilainen, kun ne muistaa parhaimmiks jutuiks semmoset mitä aikuiset ei välttämättä osanneet odottaa.

  Susta huokuu kyllä sitä rakkautta ja välittämistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin ihania sanoja!
   Lapset on kyllä hämäriä tyyppejä :) Vaikka minäkin tiedän, että meidän tytöille parasta on eväät, retket ja pienet jutut niin välillä kuitenkin tulee yllärinä, että jaa-a.. mannapuuroako sitä nyt toivotaan iltapalaksi :)

   Mukavaa tätä viikkoa!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3