lauantai 8. heinäkuuta 2017

VolumeLashes by @siljasbeauty

Yhteistyössä @Siljasbeauty, Kaunessalonki Momonoki.

Tiedättekö kuulkaa, mä pidän mun silmistäni. Ounastelin jo aiemminkin, että ne on aika kivat ja viimeistään sitten, kun oon vuosien varrella kuullut niistä muutaman mukavan kommentin, uskoin, että pakko sen on pitää paikkansa :D Siinäs kuulitte, nuan vain osasin sanoa itsestäni mukavan asian. Kokeilkaapas ittekin! Niinku siis ittestänne keksiä jotain mukavaa.

Ripsari on meikki, jota käytän joka päivä ja nyt se oli loppu. Päätin ripsarin oston sijaan lähteä Kauneussalonki Momonokiin volyymiripsien laittoon. Ajattelin, että volyymit helpottaisi varsinkin kesällä, kun ei tarvitsisi laitella ripsaria ja sais kuitenkin korostettua niitä silmiä. Mulla on joskus muutama vuosi sitten ollutkin hetken noita lisäripsiä, mutta silloin mulla oli myös geelikynnet enkä jaksanut molempia hoidattaa ja huollattaa yhtäaikaa.

Kauneussalonki Momonokin takana on tuttuni Anu ja yritys on ihan juuri muuttanut uuteen paikkaan. Anun lisäksi kauneussalogissa työskentelee tällä hetkellä kaksi kauneuden ammattilaista, joista toinen, Silja laittoi mulle viestin. Viestissä luki: "Oon tosi huolellinen (= nätimpi tapa sanoa, et jäätävän hidas) volyymeissa." Olihan siinä viestissä toki paljon muutakin, mutta tämä lause lämmitti mun sydäntäni jotenkin ihan erityisesti. Tiedättekö mitä tarkoitan? Yhdestä lauseesta kävi mun mielestä ilmi, että Silja on tosi kiva tyyppi, jolla on huumorintajua ja joka on selkeesti mun joukkuetta.


Pitkäkatu 59-61 on osoite ja tilat on uudet, siistit, valoisat ja avarat. Tuliko jo liikaa adjektiiveja? Tilaa hoitolassa on ruhtinaallisesti ja tarjontaan kuuluukin monenlaista settiä. Silja tekee pääasiassa ripsiä (volyymit ja klassiset pidennykset), mutta myös sokerointeja ja ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Uusien volyymien teko vie tosiaan useamman tunnin ja vähän alkoi meikäläisellä sen keskiviikkoisen mäkitreenisetin jälkeen jalkoja pakottaa siinä makoillessa, mutta onneksi Silja päästi mut välillä pissalle ja jaloittelubreikille :D Lopputuloksena sain täydellisen tasaiset volyymit. Hoitolan edessä saa muuten parkkeerata kiekolla kolme tuntia ja korttelin päässä Asemakadulla parkkitila on ilmaista. Ei siis tarvi olla parkkikolikoita mukana, kun Siljan penkkiin istuu.

Jos oot ripsiä vailla, tsekkaa Siljan FB-sivut tästä. Instagramista Siljan löytää tunnarilla @siljasbeauty. Suosittelen!

Sannis

4 kommenttia:

 1. No todellakin oli muikkelilla jo ennestään kauniit silmät, mutta kyllä räpsyt on vimpan päälle. Ja mikä parasta, niin helpot, kun on heti nättinä, kun herää. Kyllä kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivat, ku on tummuutta ja väriä! Ihanaa!

   Poista
 2. Nätit on silmät! Mun mieleen just kiva, että ei oo överipitkät tai liian tuuheet, vaan näyttää luonnolliselta :) korostuu just sopivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Pari päivää piti totutella ja miettiä, onko too much, mutta eihän ny toki ookaan :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3