torstai 6. heinäkuuta 2017

#vähemmänpullaa


Ollaankohan me lomalla muuta ehditty tehdäkään, kuin syödä? :D

Usein lomalla mulla jää treenit väliin. Toki kropan pitää saada levätä raskaista jumppakausista, mutta kuvittelen myös, että meidän pitää mister A:n kanssa päästä salille yhdessä, että tulis sitte molempien käytyä. Silloinhan pitää aina hankkia tytöille hoitaja eikä se onnistu montaa kertaa viikossa. Jossain vaiheessa piiitkän ajatustyön jälkeen ymmärsin, että minähän en muuten olekaan toisen aikuisen liikkumisesta vastuussa ja vitsi se helpotti kontrollifriikin elämää paljon. Oon siis ollut "itsekäs" ja varannut oman treeniajan useamman kerran viikossa ja voi että, oon ollut onnellinen itsekäs mutsi. Miten se tunniksi lähteminen onkaan ollut helppoa nyt lomalla, kun muuten oon ollut tyttöjen kanssa n. 23h vuorokaudessa. Katotaan kun työt taas alkaa.. menee taas huonon omatunnon hattu syyyyvälle päähän.

Oon tehnyt kotitreenejä, salitreenejä ja kaikenmaailman fillarihommia. Eilen oltiin Öjbergetillä EasyFitin jengin kanssa ramppaamassa ylös ja alas. En oo koskaan ollut ja hemmetti, että se on jyrkkä. Ekat kolme kertaa ajattelin, että kuolema korjaa, mutta meni se aika monta kertaa vielä sen jälkeenkin. Kevään migreenihuurut toi lisäkiloja.. aivan, kuin niitä nyt olis vielä tarvittu ja oli kyllä aikamoista kapuamista. Toki ei se muillekaan tuntunut ihan helppoa olevan. Jos ette oo koskaan olleet niin kokeilkaa. Siinä saa aika nopeasti sykkeet maksimiin ja koivet makaroniksi. Ekakertalaisella meinas hymy hyytyä, mutta vielä ei luulot lähtenyt. Uudestaan mennään, kun ehditään!

Ensi viikolla pitäis malttaa pitää lepoviikko. Sen jälkeen alkaa työt ja lepoviikkojen mahis poistuu taas hetkeksi. Toki jumpat on vielä vähillä elokuun loppuun saakka, joten pitäis hyvin mahtua omatkin treenit aikatauluun. Täytyy alkaa rustata kalenteria valmiiksi. Kurvit Kuntoon-kurssikin jatkuis ja tekis niin mieli, mutta en ehkä uskalla sitoutua yhdeksi ylimääräiseksi illaksi. 

Treenaatteko te lomilla?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Niin ihana treenata loma-aikana kun liikuntapaikoissa on hyvin tilaa! Oikein luksusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa se! Suosittelen aina kaikille, että salillakin kannattaa aloittaa kesäaikaan, kun on rauhallista ja väljää :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3