tiistai 18. heinäkuuta 2017

Loppu?


Miten sitä aina tuntuukin siltä, että kun loma loppuu, loppuu kesä? Niin ajattelin taas sunnuntaina, kun laittelin työkamoja seuraavaa aamua varten valmiiksi. Nyt on kuitenkin vähän eri fiilis. Sen sijaan, että olisin illalla ehtinyt just ja just sanoa typyille hyvää yötä töiden jälkeen ja tänään aamusta lähtenyt kuskaamaan niitä hoitoon, vei mutsi serkusköörin eilen mökille yöksi. Niin ihanaa! Tytöt oli innoissaan, kun pääsee mökille ja mä kyllä nautin aivan yli kovaa tästä aamusta, kun ei tarvi kuskata ketään mihinkään ennen töitä. Yönkin nukuin tosi sikeästi. Aamu herää usein öisin ja se on ihan hitsin ärsyttävää. Nämä yöt, kun tietää ettei tarvi herätä, on luxusta.

Illalla fiksailin tiskejä ja pyykkejä. Oli vielä niin paljon virtaa töiden jäljeen ja jotenkin yli hyvä fiilis. Hihittelin siinä hysteerisesti itekseni koko illan ja tein urpoja Instagram stories-videoita. Naapurikin sanoi, että näytin jo jumpassa loppuverkan aikana siltä, että repeän ihan just :D Voiko olla edes mahdollista, että töihin paluu ei tihko ollenkaan? Niin mahtava tunne, kun loma on oikeasti tehnyt tehtävänsä ja arkeen paluu tuntuu ihan ookoolta. Tämä yllättävä vapaampi aamu oli vielä piste iin päälle.

Tämä kesä on monien mielestä säiden puolesta ollut ihan paska. Jos helteestä pitää niin onhan se. Mä pidän vaihtelevasta. Pidän helteestä vähän lyhyempinä jaksoina. Sadepäivä silloin tällöin on ihanaa. Toki oon sitä mieltä, ettei heinäkuussa huvittais pitää pitkiä kalsareita. Loma on aina lomaa. Sehän se on se kuuluisa lausahdus, mutta on se kesällä mukavampaa jos saa olla kesävaatteissa ja lapset pääsee uimaan. On kuitenkin saatu lämpimiäkin päiviä. Nyt just paistaa aurinko. Treenikalenterissa lukee Cardio PK 60min, joten ajattelin kiertää mutkan kautta fillarilla duuniin.

Eihän tämä kesä nyt sitte olleskaan ollutkaan vielä tässä. Meillä on ainakin yksi uintireissu vielä tekemättä ja Raippiksen sillan ylikään ei olla vielä ajettu. Viikonloppuisinhan sitä ehtii vielä vaikka mitä.

Rentoa tiistaita!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3