keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Week 2


Toka kesälomaviikko meni suurinpiirtein samoissa fiilareissa, kuin eka. Alkuviikosta Kanadan sisko oli vielä pelipaikalla ja lounastettiin meidän serkun perheen kanssa. Tänä vuonna jäi aikataulujen takia perinteinen serkkumiitinki väliin ja ens vuonna pitää kyllä ottaa se vahinko takaisin. Meillä neljällä siskolla on vain kolme serkkua ja viime vuosina ollaan pidetty tapaaminen joka kesä. Meni monta vuotta, että nähtiin serkkujen kanssa vain silloin tällöin, satunnaisesti jossain juhlissa ja siksi meidän pieniin häihinkin oli kutsuttu vain se yksi serkku, jonka kanssa nähdään useammin. Nykyään mua aina harmittaa, että jätettiin kutsumatta muut.

Tiistaina Tanja lähti takaisin Kanadan maalle ja Tiina-Marin pojat jäi meille vielä yökyläilemään. Oonko muuten koskaan "puhunut" mun siskoistani nimillä? Tanja on siis Kanadan sisko ja Jaana meistä vanhin. Mä olen keskimmäisistä nuorempi ja Tiina-Mari on poikien äiti, siskoista nuorin. Ja joskus joku kysyy, onko meillä kaikilla sama äiti ja isä...Kyllä, kaikilla on sama äiti ja isä eikä meillä ole sisko- tai velipuolia. Niinku tiaroksi tämä vain siis :D

Keskiviikkona heitettiin ystäväni Pian kanssa lenkki Tropiclandiaan. Ilma oli kylmä, mutta vesi lämmintä ja kaikilla oli hauskaa. No, okei.. mutsit oli ehkä vähän resseissä, kun paimennettiin kuutta hyvin eritasoista uimaria altaissa ja liukumäissä :D Näyteltiin vain altaan toiseen päähän toiselle sormilla, montako lasta on kulloinkin kummallakin hallinnassa. Kauhusta kankeana tsiigailin, kun mini neljävee laski kaikenmaailman jättikokoisista liukumäistä ihan pokkana.

Puolessa välissä viikkoa meinasi ajatukset vähän synkistyä, kuten postauksissa kävikin jo ilmi, mutta kun Tampereen reissu alkoi, unohtui huolet ja murheet. Aurinkoinen reissu tuntui ihan etelänlomalta ja koko homman paketoi päivä Kangasalla rakkaiden ystävien kanssa.

Viikon aikana ehdittiin myös Seinäjoen Duudsonit Activity Parkiin. Homma lähti ihan extempore mun äidin ehdotuksesta ja meinasin jo kieltäytyä. Onneksi en kieltäytynyt, koska voi morjens, että oli huippupaikka. Kallis toki, kun aikuistenkin piti maksaa puiston sisäänpääsy, mutta lapset 4-10vee oli kaikki ihan liekeissä ja tytöt kyselee koko ajan, koska mentäis uudelleen. Viisi tuntia pompittiin trampoilla ja hilluttiin menemään.

Aikamoista menoa on loman pari ekaa viikkoa ollut. Ihan huippua! Nyt kolmas viikko on aloiteltu kotiympyröissä. Pyykki- ja tiskirumbaa siis mutsille ja kavereiden kanssa hengailua tytöille. Mister A on tosiaan jo tokaa viikkoa töissä.

Tänään olis Vaasassa montakin lasten tapahtumaa. Katsotaan, antaako kelit periksi osallistua johonkin niistä. Toki täällä nyt kasivee vetää vielä sikeitä ja minin kanssa ollaan soffan nurkassa tietokoneen ja Lego Batman-elokuvan kanssa. Puolitoista viikkoa vielä lomaa! Jiihaa!

Sannis

4 kommenttia:

 1. Toi teidän terassinurkkaus on yli kutsuvan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mä nytkin löhöilen! Tää on niin mun happyplace :D

   Poista
 2. Iloista meininkiä :). Toivotaan, että kelit suosii. On ollu niin nihkeetä lämmön kanssa tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pari päivää oli jo niin kylmä, että muakin alkoi mietityttää. Yleensä toitotan aina, että ei sitä lomalla hellettä tarvi. Mutta olis se tosiaan mukava jos ei kesälomalla toppatakkia tarttis kaapista kaivaa :D No, nyt näyttää taas jo paremmalta!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3