torstai 6. lokakuuta 2022

Kasvikset

Keskiviikko. Tällä kaudella kirjoittajalla on jostain syystä tiistain ja keskiviikon välinen yö sellainen, että nukun aina tosi huonosti. Omat jumpat on maanantai-iltana, tiistai-iltana ja keskiviikko-aamuna. Alan selkeästi olla jo turhan vanha tommoseen comboon, mutta oli aikatauluja tehdessä jotenkin tosi vaikea hahmottaa kuinka näitä hommia hoitelisi nyt, kun onkin kaksi eri keskusta, joissa duunailen. Täytyy koittaa saada joku lepopäivä ohjausten väliin ensi kaudelle.

Viime aikoina on ollut ihan hullu kiire ja tuntuu, että syömisetkin on menneet lennosta. Kasvisten määrä on vähentynyt huomattavasti, vaikka yleensä priorisoin hyvinkin värikkäiden eväiden tekemisen. Jääkaappikin on ollut jo monta viikkoa aivan kummallisessa kunnossa..kaikenmaailman purkkia ja purnukkaa täynnä joltain päivältä jääneitä ruokia ja kaupassa käyntikin on ollut vähän niin ja näin. Tälle päivälle tilasin Foodien, joten jääkaapin tilanne paranee onneksi aivan kohta, mutta muun kodin kunto vaatisi myös pientä ryhtiliikettä. Villakoiria juoksee siellä täällä ja kaikille tasoille on kerääntynyt epämääräistä romua.

Tänään ja huomenna aion tehdä vähän lyhyemmän päivän töissä. Duunia on tosi paljon, mutta plussatunteja on kertynyt aikamoinen määrä ja koitan vähän hillitä niitä. Ehkäpä maailma ei pysähdy, vaikka kaikkea ei tehdäkään just tänään. Koitan myös miettiä, kuinka saisin vähän jaettua duunejani nyt kun aika ei mitenkään riitä kaikkeen. Ei ihan yksinkertainen juttu, kun duunit nivoutuu yhteen niin, että on tosi vaikea miettiä miten lähtisi kokonaisuutta pilkkomaan.

****

Aloitin kirjoittamaan keskiviikkona eli eilen, mutta teksti jäi kesken. Tänään sitten kenelläkään meidän perheen naisista ei oo asiaa töihin eikä kouluun. Kolmetoistavee on ollut jo koko alkuviikon kotona. Nyt jää myös mini ja kirjoittaja. Minillä on kuukauden sisällä jo kolmas viikko, kun tulee poissaolopäiviä. Ensin korvatulehdus kiusasi ja nyt sitten kuume huitelee ties missä. Yskä ja kurkkukipu on aikamoiset, samoin kuin kolmetoistaveellä. Koronassahan me oltiin kolmetoistaveen kanssa pari kuukautta sitten ja uusi flunssa iski nyt näin nopsasti. Ja ihan puskista tuli. Vaikka, niinhän ne kai aina. Ottaa päähän. Ihan kunnolla. Eikä vähiten se, että joudutaan lojumaan täällä superräjähtäneessä kämpässä. Olispa edes siistiä ja ihanaa :D

No joo.. valivalivali. Tämmöstä tää nyt on. Ei auta, kuin lähteä mynthon-, hunaja- ja glögiostoksille. Ja siis, glögiä, koska sinne saa kätevästi tytöille hunajan. Faija aina toitottaa hunajasta, kun joku on flunssassa. On kai siinä jotain perää. Triplasinkkiä koitan kans ottaa, mutta stressi on ollut niin kova ettei taida olla sinkeillä paljoa mahiksia. Pala rauhaa ja parempaa oloa olis kyllä nyt enemmän, kuin paikallaan. Ja hei, kasvisasia onneksi järjestyy nyt, kun Foodien mukana tuli värejä. Tässähän on nyt aikaa pilkkoa, prkl. :D

Mitäs sulle kuuluu?
Sannis

4 kommenttia:

 1. No voihan kökkö tommosia flunssia :(. Ne on niin hanurista ja tavallaan "turhia". Plaah.
  Etenkin, jos sairastajat sattuu olemaan tunnollisia, tekeviä ihmisiä niinkuin teillä kaikki on.

  Varmaan väärin sanoa, mutta mä niin nautin, kun olen tällä hetkellä aina osan viikosta lomautettuna. Sen minkä rahassa menettää, sen vapaudessa voittaa ja nyt on kerrankin aikaa tehdä kaikkea sitä mitä ei normisti arkena voi. Toistaiseksi oon tosin vain ollut ja ihmetellyt, joten kaikki on alottamista vaille :D.
  Toki toivon, ettei tätä kovin kauaa jatku, mutta en sitä nyt mieti.

  Kasviksiakin olis nyt aikaa pilkkoa, kun vaan sais aikaiseksi. On jäänyt vähiin täälläkin ja jääkaapin vihanneslokerossa on lähinnä kellastunutta lehtikaalia ja jotain, mistä ei enää tiedä mitä se on. Ehkä kesäkurpitsa, ehkä kurkku :D.

  Paranemisia sinne ja villakoirasiedätystä kans <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lomautus oli munkin mielestä ihanaa. Uskon, että niin kauan, ku se on osaviikko, tuntuu se ihanalta. Palkkaa tulee kuitenkin ja töitä on kuitenkin. Jos tulis kokoaika lomautus pidemmäksi aikaa, vois alkaa jo ahdistaa.

   Täällä flunssa on vain pahentunut tähän mennessä. Minä ja Aamu vielä surkeena. Onneksi Annukka alkaa olla jo paremmassa kunnossa. Aki on vielä säästynyt.

   Hyvää viikonloppua ja rentoja lomautuspäiviä!

   Poista
 2. Erikoinen syksy on ollut kyllä tämä. Itte en juuri koskaan oo kipee, mutta nyt oli monta viikkoa kestävä flunssa. Kalenterista kattoin, et koululainen ollu joka toinen viikko pois päivän tai useamman... Harvinaista.. paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hitto.. siellä kans tommosta settiä. Muutamalta muultakin oon nyt kuullu tätä. Hiton rasittavaa!! Toivotaan, että helpottaa talvea kohti. Aina niin rasittavaa, kun normiaikataulut hajoaa, siitä itse kipeänä olosta puhumattakaan.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3