maanantai 17. lokakuuta 2022

Parempi

Aivan, kuin yleisolotila alkaisi olla jo vähän parempi. Duha on edelleen aikamoinen ja niistää pitää aivan jatkuvasti, mutta nyt tuntuu, että aletaan jo liikkua parempaan päin. Kolmetoistavee on aika surkeana edelleen, joten Vuokatti on nyt bye bye meidän osalta. Harmittaa. Olis ollut satavarmasti niin kiva reissu. Mutta tulee kai noita. Mini haluaa niin kovasti vaunuilemaan, että on jo kysellyt saako nukkua ja syödä aamiaisen vaunussa omassa pihassa jos ei päästä lähtemään mihinkään. Ei oo ainoastaan aikuiset meidän perheessä, jotka on hurahtaneet asuntovaunuiluun :)

Ilmoitin jo töihin, että tuun huomenna pelipaikalle. Tänään tein vielä etäpäivän. Kaipaan jo aika epätoivoisesti pois täältä neljän seinän sisältä ja tuntuu, että on sata työjuttuakin, mihin tarvin mielipiteen Bossilta, Toimarilta ja/tai työkamuilta. Jep, meidän yrittäjät on Boss ja Toimari. En tiedä oonko koskaan maininnut. Oon tainnut. On aika hauskaa, kuinka vakiintuneet noista lempinimistä on tulleet ja miten niitä käytetään aivan luontevasti lähes kaikissa tilanteissa. En edes enää muista, kuka ne on alunperin keksinyt.

Tänään oon jaksanut käydä Saimin kanssa ulkona jopa kaksi kertaa. Toinen kierros oli kahden korttelin mittainen, toinen yhden. Kovaa on kuulkaa. Suunnittelen, että illalla käyn vielä kerran. Ehkä kolme korttelia. Aivan jännittää, koska pääsee jumpalle. Omat tunnit on annettu pois tältä viikolta, joten ensi viikolla sitten koitetaan. Hullua, miten nämä taudit kestää nykyään kauan ja tuntuu, että joka kaudella on joku pidempi juttu. Jos ei oo korona, niin sitten tietokone putoaa jalan päälle ja jos ei tietokone putoa jalan päälle, niin tulee jännetupin tulehdus liiasta kutomisesta. Aina jotain nykyään.

Tämä syyslomaviikko olis kyllä aika ihanaa pitää lomaa. Pari vuotta sitten pidin talviloman tässä ja se oli kyllä aika jees. Toki, kyllähän se kevät ihan hitsin pitkäksi sitten tulee. Voiskohan pitää viikon keväällä ja kolme kesällä. Vois tuntua kyllä hitsin lyhyeltä sitten taas kesäloma. Mistäköhän sitä saisi viidennen viikon lomaa joka vuoteen? Kaikenlaista sitä ehtii täällä miettiä, kun on tylsää. Mini pääsi onneksi kalaan, kun iskä lähti kaveriksi. Meni vissiin perille, kun mister A:lle eilen vihjaisin, että vaikka minä ja kolmetoistavee ollaan kipeitä, niin ei kai se tarkoita, että kaikkien tarvii tietokoneita kattoa joka päivä koko loman :D

Tsemppiä viikkoon!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3