torstai 27. lokakuuta 2022

Aika

Syysloma meni nopsasti. Vietettiin siitä iso osa mökillä. Sää oli pääasiassa kuvien mukainen eli tosi kiva. Mini ja mister A kalasteli ja me muut hengailtiin muuten vaan. Kolmetoistavee jää jo välillä kotiin. Mökki on puolen tunnin ajomatkan päässä, joten jos käydään vaan päiväseltään, ei tosiaan oo pakkokaan aina lähteä joukkoon. Vähän outoa se on. Se, että aika meni näin nopsasti. Muutaman kuukauden päästä kolmetoistavee on neljätoistavee. Menee pituudessa kohta mutsin ohi. Aina välillä se sanoo, että meillä on maailman paras perhe tai jättää lappuja jääkaapin oveen, joissa lukee "Best family ever". Välillä se hihittelee ja miettii, onkohan muut perheet yhtä outoja. Ehkä me ollaan saatu annettua sille ihan hyvät eväät maailmaan <3

Mökkeilyn lisäksi ehdin syysloman aikana käydä elokuvissa ja dinnerillä siskon kanssa, ulkoilla, herkutella ja reissata pikana Tampereelle. Yhtenä päivänä vietiin miniä kaupungin toiselle laidalle pyöräilemään. Sieltä löytyikin tosi kiva pyöräpolku ja pumptrack, jossa ei olla ennen käyty. Kiva, että vielä löytyy omastakin kaupungista uusia juttuja, vaikka aika tarkkaan on tutkittukin tässä vuosien varrella.

Nyt on jo business as usual. Työt ja koulut rullaa. Kirjoittajalla on kierrokset korkealla ja nyt pitää koittaa vähän keksiä konsteja laskea niitä. Tytöillä on tosi paljon kokeita ja kaikenlaista muuta koulussa ja harrastuksissa. Hammaslääkäriaikojakin tuntuu olevan taas joka viikolle, kun on perustarkastukset ja oikomishoidot siihen päälle. Mister A:n päivät on aina pitkiä, kun työmatka ottaa niin ison siivun päivästä. 

Aina päivittelen, että aika menee nopeasti. Niin nytkin. Seuraavana tulee lisää vuosia omaan mittariin ja sen jälkeen minin sekä Saimin. Sitten vietellään joulua ja sen jälkeen on Mister A:n vuoro vanheta. Kolmetoistavee saa sen neljännentoista kynttilän alkuvuodesta. Meidän kaikkien perheenjäsenten synttärit on alle neljän kuukauden sisällä sumassa. Loppusyksyn ja talven lapsia ollaan kaikki.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3