lauantai 22. lokakuuta 2022

Syysloma

Syysloma on aina kiva! Se on ekat glögit ja joulutortut. Se on suolakeksejä aurajuustolla. Se on Sohvaperunat ja Vain elämää ja koko perhe olkkarissa saman telkkarin äärellä. Se on vähän myöhäisempiä iltoja ja hitusen hitaampia aamuja. Se on upeita värejä ulkona ja pieniä retkiä raikkaassa säässä. Se on niin kaivattu tauko syksyn arkeen.

*****

Eilen vietiin ensin Saimi metsään ja sen jälkeen mini pumptrackille ja polkupyöräilemään. Sitten suunnattiin koko porukka mökille. Siellä oli kuulemma sauna kohta lämmin. Mentiin kaupan kautta, koska Rustassa oli kalastustarvikkeet poistoalessa. Minillä ei tällä kertaa kalaonni suosinut, mutta Mister A nosti hauen ja aikoo kuulemma vihdoinkin tehdä niitä haukipullia, joista on puhunut jo ties kuinka monta vuotta.

Kolmetoistaveekin lähti mukaan mökkihommiin, vaikka ei oo vielä ihan priimakunnossa. Pötkötteli lähinnä sisällä puhelin kourassa. Kirjoittaja kävi saunassa ja meressä kastautumassa. Saimi juoksi hulluna edestakas ja haukkui kalastajille, kun olisi niin halunnut osallistua. Mini jäi mummun, papan ja Kanadan siskon kanssa mökille yöksi, kun me muut käveltiin pilkkopimeän metsän läpi autolle ja ajeltiin kotiin nukkumaan. 

Mukavaa lauantaita just sulle!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3