maanantai 31. lokakuuta 2022

Halloween


| Tyhypäivän jälkkärit | Kolmetoistaveen myrkkymuffinsit ja muut herkut |
| Halloween-herkkupöytä | Lokakuun sankarin synttärikynttilät |

Viikonloppua vietettiin kuvien mukaisissa tunnelmissa. No joo.. oli siinä vähän semmosta julkaisukelvotontakin tunnelmaa, kun kirjoittajalla syksyn stressit purkautui pienimuotoiseksi hermoromahdukseksi. Lauantai meni oikeastaan kokonaan vähän toisen asialla, mutta perjantai ja sunnuntai oli kivemmat.

Perjantaina meillä oli tyhypäivä töistä. Käytiin Vaasa Day spassa ja sen jälkeen dinnerillä. Valitsin VDS:ssa jalkahoidon ja se oli kyllä ihana. Tuli ihan tarpeeseen ja jalat on tuntuneet huomattavasti kevyemmiltä sen jälkeen. Ruoka Fröjssä oli herkullista. Fröj on aika uusi paikka ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun siellä kävin. Kuvaan pääsi tällä kertaa vain jälkiruoka, vaikka en ookaan niin ravintolajälkkäreiden ystävä. Ei se tälläkään kertaa ollenkaan huonoa ollut, mutta kyllä mun mieleen oli muut annokset enemmän. Syötiin neljän ruokalajin menu ja oli taas niin kiva maistella uusia makuja. Tämä oli kyllä mun mieleiseni tyhysetti, ehdottomasti <3

Lauantai meni tosiaan niin kuin meni. Ei erityismainintoja, ainakaan positiivisessa mielessä. Itkusta ei meinannut tulla loppua koko päivänä ja koko syksyn stressit löi yli ihan kunnolla. Jotenkin vähän oikein säikähdin, kun niin oudoksi meni koko olotila. Tänä syksynä on ollut todella paljon kaikenlaista. Paljon töitä, paljon unettomia öitä ja paljon mulle vaikeita asioita. Oon joutunut tsempata itseäni ihan tosi paljon, että oon saanut kaikki jutut hoidettua ja monta asiaa oon tehnyt jotain muuta varten toimien samalla ihan tietoisesti täysin vastaan omaa hyvinvointiani. Oon vain ajatellut koko ajan, että kun tämän vielä hoidan, niin seuraavaksi ajattelen itseäni. Wrong move! Liian paljon vain edelleenkin on liian paljon. No, nytpähän ehkä opin taas jotain. Ehkä.

Eiliselle oltiin sovittu, että vietellään vähän perheen kanssa halloweenia ja kirjoittajan synttäreitä samalla. Saatiin mutsi, faija, isäpuoli, siskosista kaksi ja pikkusiskon pojat meille kylälle. Kaiverrettiin kurpitsat ja maisteltiin pizzojen lisäksi kaikenlaisia makeita herkkuja. Tytöt meikkasivat ihan huolella kunnon kasvomaalaukset, mutta muuten on vuosien varrella jo huomattavasti pienentynyt tämä meidän halloween-kekkerien profiili ja ihan hyvä niin. Aikansa kutakin. Aivan kivat oli halloween-naisen synttärijuhlat. 42 on nyt mittarissa. Aika keski-ikäistä, sanoisin.

Kuinkas muiden viikonloppu sujui? Oliko hermoromahduksia? Tai Halloween-juhlia?
Terkuin,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3