maanantai 10. lokakuuta 2022

Valoa

Flunssa päivä 6. Aivan, kuin olis vähän valoa tunnelin päässä. Lauantai ja sunnuntai oli ihan kamalat. Itkin. Useammankin kerran. Itkin siis mukamas jollekin, mitä telkkarissa tapahtui, mutta oikeasti itkin koska oli niin paskinta paskaa. Oon saanut muutamia viestejä IG:ssä koskien tätä flunssahommaa ja näyttää siltä, että tähän hommaan kuuluu nyt automaattisesti helvetinmoinen kurkkukipu ja yleisesti ottaen ihan karmea olotila. En lähde kyllä kiistämään. En muistaisi, että normiflunssat on olleet näin kovia. Ehkä aika kultaa muistot tai ehkä korona-aika on tuonut tähän(kin) oman pikku säväyksensä.

Aamulla löysin avaamattoman purkin Kanadan siskon tuomia Cold&sinus-pillereitä ja nappasin yhden. Vuosien varrella on käynyt selväksi, että Kanadan lääkkeet on monesti tehokkaampia, kuin täällä meillä myytävät ja liekö nyt siitä johtuvaa vai sattumaa, mutta olotila parani asteen verran. Iltaa kohden kurkkukipu hellitti jo jonkin verran ja enää ei itkettänyt ihan yhtä paljoa. Jalkeilla oli turhaa koittaa olla, mutta hitusen oli jo helpompi fiilis.

Nyt on maanantai. Kolmetoistavee lähti aamulla kouluun ja päivä olikin sujunut kuulemma ihan hyvin. Mini oli vielä kotosalla. Oli ite sitä mieltä, että voisi mennä kouluun ja päivällä vointi vaikuttikin ihan ookoolta, mutta iltaa kohden meni kuitenkin huonommaksi. Typy alkoi jo itekin miettiä, kuinka seuraavana päivänä kannattaa toimia. Kertaili siinä yhteiskuntaopin kokeeseen ja murehti ettei haluaisi olla siitä pois. On tää nyt aikamoista sairastelua.

Alkaa tylsistyttää. Ei jaksaisi selata enää tuhannetta kertaa samoja Instajuttuja eikä Netflixistäkään löydy muka mitään tsiigattavaa. Huomenna jos mini pääsee kouluun, on eka päivä kun saan huilata hetken itekseni kotona. Tytöt on toki jo niin isoja ettei tarvi kaiken aikaa vahtia, mutta on se niin erilaista olla yksin. Kaipaan muutenkin tietyn määrän hiljaisuutta päiviin ja nyt kipeänä ollessa kaikki meteli kuormittaa vielä tavallista enemmän.

Jeps, täällä ei oo siis tapahtunut yhtään mitään. Toivottavasti te muut säästytte flunssilta ja pysytte terveinä. Vähän kallistakin tämä sairastelu, kun on aikaa pyöriä nettikaupoissa. Tarvisinkohan mä vielä yhden semmosen tikkitakin syksyksi? Ööööö..  NOUP! :D

Tsemppiä viikkoon!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3