maanantai 26. heinäkuuta 2021

Vimpat


Huomenta vaan ja mukavaa maanantaita! Uuteen viikkoon mennään taas. Tänään kakstoistavee lähtee extempore kepparikisoihin. Mini ja Saimi pääsee mumman luo kylälle hetkeksi. Mister A on lähtenyt duuniin jo kukonlaulun aikaan ja mä menen illaksi vähän jumppailemaan. Istun tässä nyt hetken ensin ja juon kahvini. Kesäviikonloppujen jälkeen oon usein maanantai-aamuna vähän pöllähtänyt. Talvella sitä jotenkin rauhoittuu sunnuntai-iltana ja "laskeutuu" jo arkimoodiin. Kesällä mennään tukka putkella iltaan asti ja aamulla on vasta aikaa miettiä, että mitäs sitä nyt pitikään tehdä :)

Tälle viikolle ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Tai toki sen verran on, että kakstoistaveen kauan ja hartaasti odottama kepparileiri on viikonloppuna. Kaverin vanhemmat kuskaa sinne perjantaina ja me haetaan sitten sunnuntaina. Likat lähtee Kuortaneelle asti ensimmäiselle yöleirille ikinä. Mini haluaa varmaan mökille. Siellä on nyt sen mielestä niin parasta. Mister A jatkaa kylppärihommia ja mullekin siinä projektissa taitaa olla töitä, koska voisin sutia saunasuojan paneleihin. Taidan tehdä sen huomenna aamusta ennen töitä, kun ei oo mitään kepparikisakuskauksia. Ehkä. Torstaina on lomautuspäivä, joten lyhyempi duuniviikko on vielä luvassa.

Heinäkuun viimeiset päivät on perinteisesti vähän ankeita. En oikein tiedä miksi. Johtuuko se siitä, että niin monet muut vielä lomailee ja tekee ihania juttuja? Vai siitä, että oon jo kyllästynyt kesään? Vai Tommin lähestyvistä synttäreitä? Tommia normaalisti veikkaan, koska aina näinä päivinä alkaa oma kroppakin tuntua jotenkin tosi ärsyttävältä ja liitän sen vahvasti Tommiin. Nyt ei oo kuitenkaan sitä fiilistä vielä tullut ja toivon, että pysyykin poissa. Eikä oikeesti kesäkään vielä kyllästytä. Koska aivan kivaahan tää on. 

Kivaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3