perjantai 9. heinäkuuta 2021

Kalajoki go-goEilen ajeltiin tyttöjen kanssa Kalajoelle. Mister A joutui lähteä töihin, mutta me pakattiin rantakassit autoon ja kurvattiin kamuja moikkaamaan. Kaksi ja puoli tuntia autossa meni aika nopsasti ja oltiin perillä ennen puoltapäivää. Joka kerta, kun käydään Kalajoella, yllätyn siitä kuinka lähellä se onkaan ja aina mietin, miksi ei käydä useammin.

Rannalla tuuli aivan hitosti ja hiekka lensi hulluna. Vähän jouduttiin etsiä sopivaa paikkaa, mutta löydettiin kyllä. Liian kuuma ei tullut tuulen takia ja viihdyttiinkin ihan hyvä tovi. Vähän salakavalasti aurinko poltteli ja itelläkin oli pari kohtaa selässä ja käsissä illalla vähän kärähtänyt, vaikka niin varovainen oon koittanut koko kesän auringon suhteen olla. 

Rannalta käveltiin vielä takaisin kamujen mökille ja saatiin olla täysihoidossa, kun tortillat, lätyt ja kahvit ilmaantui pöytään tosta noin vaan. Mökin terassilla ei ollut yhtään liian kuuma ja jotenkin oli ihan täydellinen kesäfiilis. Viihdyttiin iltaan asti ja vähän ennen iltakasia lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Nollan pysähdyksen taktiikalla mentiin ja ihan vähän kymmenen jälkeen oltiin kotipihassa.

Superkiva retki. Päiväreissut on niin parasta!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3