keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Himoshoppaaja


Aivan oon kuulkaa villiksi heittäytynyt ja jo toisen laukun itselleni tänä kesänä ostanut. Oon nyt siis tuhlannut yhteensä lähes 30€ laukkuihin parin kuukauden aikana. Ja vielä menin myös tuon laukun alla olevan puseron ostamaan. Hinta oli vähän reilu neljä euroa, Elloksen alesta. I know... kirjoittaja se kuulkaa osaa törsätä :D :D

Saapa nyt nähdä kauanko kolmentoista euron laukku kestää mun käytössä. En tiedä kuinka laadukasta tavaraa New Yorkerissa on, kun hinnat on niin edullisia. Kakstoistavee sieltä on aiemmin jotain shoppaillut, mutta ite en koskaan mitään. Niin kovasti tykästyin, että vähän enemmänkin olisin suostunut maksamaan. Täytyy koittaa käsitellä hellästi, että pysyisi ehjänä. Koska useimmiten oon helläkätinen. Eiku...

Ja kyllä mä niin toivoisin, että voisin vähän enemmänkin itseeni törsätä, että pääsisin hierojalle. Ja kampaajalle. Ja kosmetologille. Vaatetta en taida sen kummemmin tarvita. Ihme kyllä! Muutaman viime vuoden aikana oon vihdoin löytänyt itselleni aika kivoja perusvaatteita niin, että nykyään vaatekaapista useimmiten löytyy jotain about joka tilanteeseen. Housujen kanssa on vähän niin ja näin, mutta vielä ei oo tarvinnut lähteä ilman housuja, joten ihan hyvällä mallilla, hyvällä mallilla.


Tänä aamuna on vähän pasmat sekaisin, kun loppuviikon duunit heitti just häränpyllyä ja huominen vapaapäivä muuttui täydeksi duunipäiväksi. Olin suunnitellut meneväni tänään töiden jälkeen mökille yöksi, kun mini ja Saimi siellä niin viihtyy ja kakstoistavee on menossa kaverinsa luokse yökylään. Nyt mietin, kannattaako lähteä, kun huomenna pitääkin työmaalle. Mini kyllä taitaa pettyä jos hommat peruuntuu. Toki saattaa myös nauttia enemmän, kun saa olla itekseen mummun ja papan kanssa. Tytöt oli jo edellisen yön mökillä ja eilen, kun mentiin hakureissulle, saatiin mukaan vain kakstoistavee :)

Ehkäpä meen nyt kuitenkin, vaikka aikamoista ajelua on luvassa, kun duunipaikka on kodin ja mökin välimaastossa ja pitää ajaa sata kertaa sinne sun tänne, että saan kaikki lapset ja koirat oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kirpparipöytääkin pitäis käydä vähän järkkäilemässä. On muuten ollut tosi hyvä myynti tällä kertaa, vaikka toisin ennustin helleheinäkuulle. Että eipä siinä mittään... bensaa koneeseen vaan, niin onhan tässä kuulkaa valoisia tunteja ajella. Kesä ja kaikki :)

Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3