sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Mökkilife

Sunnuntai-aamu ja tosi kiva mökkipyrähdys takana. Mentiin perjantai-iltana ja tultiin kotiin eilen illalla. Mini jäi vielä mummun ja papan kanssa yöksi. Se jäis varmaan asumaan jos saisi :) Kakstoistavee tulee jo mielellään yhden yön jälkeen kotiin. Ite oisin voinut olla vielä toisen yön. Luulen, että Saimiakaan ei olisi haitannut ollenkaan, vaikka se parka nukahtikin jo mustikkapuskiin, kun oli niin väsynyt kaikesta mökkeilystä.

Tehtiin vähän pihaduuneja ja kerättiin mustikoita. Tytöt auttoi maalaushommissa ja kävivät myös uimassa, vaikkei ihan hellelukemiin päästy. Ite viihdyn mökillä paremmin, kun on tämmöset suomen peruskesälämpöasteet. Ei oo niin hitsin hiki koko ajan ja voi laittaa uunin päälle piirakkaa varten. Mini pelaili papan kanssa koronaa ja kakstoistaveen kanssa golf-peliä. Kakstoistaveella oli työn alla uusi keppihevonen. Mister A grillaili makkarat ja jelppi mua vähän pihahommissa.

Mökillä on niin parasta, kun ei tarvi katsoa kelloa ja puhelinkin on suurimman osan ajasta jossain laukun uumenissa sisällä. Luulen, että tälle kesälle on vielä mökkipuuhia luvassa paljonkin. Jos vain mummun ja papan hermo meitä kestää. Vielä kestää kuulemma :D

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3