sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Sää


Hyi hitto, mikä sää! Kirjoitin tossa jossain aiemmassa postauksessa, että ei oo kuumuus vielä tänä kesänä ahdistanut, mutta tänään sanoin aivan ääneen "YÄK!", kun menin ovesta aamulla Saimin kanssa pihalle. Kuumuus menee jos on kuivaa, mutta eilen ja tänään aamulla satoi kovaa. Saunalämpötila yhdistettynä tähän järjettömään kosteuteen on jotain mikä ei vaan sovi mun fysiikalle. Vaatteet liimaantuu ihoon ihan heti, ilma on ällöttävän nihkeä ja tunkkainen, pyykit ei kuivu ja kaikki on ihan pyllystä. YÄK!

Kylppärirempassa sää on aiheuttanut haasteita, koska kaikki kuivuu hitaammin. Lattiavalu ja laastit on ottaneet huomattavasti pidemmän ajan, kuin normaalisti, mutta nyt on kuitenkin kylppäristä päästy saunan puolelle lattiahommiin. Saa nähdä koska pystyy saumata ja kauanko saumalaasti kestää kuivua. Onneksi ei oo aikatauluja tai kiire, mutta ei toki haittais saada hommia pakettiin.

Toivotaan, että huomenna kosteutta olis vähän vähemmän. Mun puolesta voisi myös vähän viilentyä, että pääsisi Saimin kanssa kävelylle. Nyt kun uimavedetkin alkaa olla huonommassa kunnossa, on viilennyskonstit aika vähissä. Ehkä jumppaankin löytäis porukka herkemmin jos ei olisi niin kuuma. Saa nähdä, saanko jumppailla itekseni huomenna vai eksyykö paikalle joku muukin :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3