perjantai 2. heinäkuuta 2021

Shopping

Tällä viikolla käytiin kakstoistaveen kanssa kaupungilla. Oon nykyään tosi huono shoppailemaan yhtään mitään ja useimmiten tilaan netistä jos jotain tarvin, koska en vaan jaksa lähteä kaupungille pyörimään.  Oon aina ihmetellyt sitä, kuinka jengi lähtee shoppailemaan. Toki saattais mullakin olla enemmän vaateshoppailuintoa jos käyttäisin kokoa M. Tai edes L. Kesälomalla on kuitenkin perinteenä tehdä edes yksi pieni reissu keskustaan ja joka kerta on yhtä ihanaa löytää jotain pientä uutta kivaa.

Tällä kertaa löysin itselleni supermakeat aurinkolasit ja kivan laukun. Aurinkolaseissa tarvitsen oikeasti vahvuudet ja useimmiten käytän vain niitä omia yksiä ja samoja laseja. Nyt oli kuitenkin pakko saada vähän vaihtelua. Kyllä noita hetken aikaa pystyy käyttää vaikka kaupungilla tai rannalla. Eilen koitin auton ratissa, mutta se ei ollut oikein hyvä vaihtoehto :D

Laukku oli Glitterin alessa. Oon jo jonkin aikaa kaivannut laukkua, johon mahtuu kamera. Tuohon veskaan mahtuu kamera pienemmän matkaobjektiivin kanssa ja lisäksi vielä kukkarot, migreenilääkkeet ja käsidesit. Aika kiva tuo retrovihreä väri. Aika paljon tuntuu nyt olevan vihreää joka paikassa. Joskus vannoin, että vihreää nyt en ainakaan halua mihinkään.

Kakstoistaveellä oli asioita Tigeriin, joten käytiin myös siellä. Kassalla ladottiin ostokset tiskille ja mukana oli myös värikäs kangaskassi. Kysyin, tiesikö typy, että kassi on varmaankin nyt Pride-kuukautta varten. Tiesi kuulemma. Okei. Kysyin, miksi typy halusi sen ostaa...siksikö, että halusi osoittaa tukensa. Vastaus oli yksinkertainen: "Jep!".

Mulle tule yhtäkkiä ihan hullu tunteiden aalto ja meinasin alkaa itkemään maskini takana. Ei olla puhuttu nyt Pridesta mitään, joten tuli ihan yllärinä, että typy on niin kartalla ja tietää mitä maailmassa tapahtuu. Tottakai ollaan erilaisuudesta ja suvaitsevaisuudesta puhuttu koko tyttöjen elämän ajan ja oon yrittänyt muistutella siitä, että kannattaa pitää silmät ja korvat auki ja muistaa aina, että jokainen meistä on erilainen. Jotenkin tuntui ihan hemmetin hyvältä, että mun puheet on menneet perille. 

Vielä erityisen hyvältä tuntui se, että kakstoistavee ihan ite mulle mitään puhumatta löysi kassin, toi sen kassalle ja maksoi omilla rahoillaan. Siinä tilanteessa minä en siis millään lailla vaikuttanut asiaan, vaan koko homma oli ihan typyn oma. Mun mutsisydän melkein halkesi ylpeydestä ja vieläkin vähän itkettää kun asia tulee mieleen. Yes!!

Kivaa tätä päivää! Peace & love!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Toi kassihomma on vaan niin ihana!!!! <3 syystäkin ylpeä äiti ja itkua en kans olis pystyny pidätellä..
  Shoppailuhommista I feel you... Oon aina vihannu sitä ja itseasiassa nyt kun tämä sai ajattelemaan, niin syy varmasti just toi että koko on niin iso ettei läheskään jopa kaupassa ees löydy kokoja. Tosi turhauttavaa pyöriä siellä sit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä.. tuli jotenkin ihan puskista koko kassin osto, että mulla meinas aivan mennä mennä pasmat sekaisin :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3