perjantai 21. elokuuta 2020

PihapuuhiaHellurei ja hellät tunteet! Täällä ollaan ja porskutellaan. Takapihalla on saatu vähän aikaiseksi ja se on kyllä ehdottomasti piristävä juttu. Siivottiin puuvaja ja sen ympäristö. Kärrättiin iso peräkärryllinen puuroskaa kaatopaikalle ja siirrettiin leikkimökki talon päädylle odottamaan uuden omistajan luo pääsyä. Puuvajaan saatiin tilaa sen verran, että kepparit muutti sinne nyt syksyksi.

Oon kauan jo haaveillut, että päästäis leikkimökistä eroon. Ei olla jaksettu sitä koskaan kunnostaa ja jotenkin tuntui yli suurelta suoritukselta lähteä sitä edes maalaamaan. Helposti putosi maalausurakka nyt puoleen, kun onkin vain puuvaja tehtävälistalla. Maalauksethan kannattaisi tehdä alkukesästä, mutta lueskelin tossa netin syövereistä, että vois sitä elokuussakin vielä täräyttää jos vain on kuivia päiviä. Olis sitten talvellakin kivempi tsiigailla takapihalle, kun olis vajakin nätimmässä kunnossa. 

Hiekkalaatikon saa kuulemma kans poistaa käytöstä. Ajateltiin käyttää hiekat terassin jatko-osan alle. Kehikosta vois tehdä vähän jatkoa kasvimaalle ja tytöt vois istuttaa siihen jotain ensi keväänä. Vähän mua on alkanut kiinnostaa myös kukkapenkki. Tiedän, että en sitä jaksaisi hoitaa, muttamutta.. ainahan sitä voi haaveilla :) Ja ei kai tässä ens kesänäkään vielä mihinkään pääse reissaamaan, niin saattais olla aikaa. Ehkä. Pitääkö jotain kukkasipuleita istuttaa syksyllä?

Kivaa viikonloppua!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa, väliin tulee aina kurkittua teidän kuulumisia, sun tapa kirjottaa on niin mukavaa luettavaa. :) Just näytti tokmannissa olevan edukkaasti syys-sipuleita, ei muutakun isket maahan ja jännität keväällä mitä tuli laitettua ja mihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa tosiaan pitkästä aikaa! Kiva, kun käyt :)
   Suunta Tokmanniin siis! Kiitos vinkistä!

   Vieläkö sä kirjoittelet?

   Poista
  2. Jossain kohtaan etsin sua, mutta blogin nimi tais sillon vaihtua ja meni hetki ennen kun löysin takaisin. :D
   En oo maailman aikoihin julkaissut mitään, välillä olis kyllä palo kirjoitella,mutta jäänyt on. Tarve olis varmaan vieläkin todistella, että teiniäitikin voi pärjätä elämässä, vaikka eihän tässä enää kyllä teiniäiti olla. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3