sunnuntai 23. elokuuta 2020

Kahdestaan


Perjantaina käytiin minin kanssa retkellä ihan kahdestaan. Torstaiaamuna typyllä oli kurkku kipeä ja nokka vähän vuoti, joten piti jäädä koulusta kotiin. Epäilin toki allergiaa, mutta kaiken varalta ei lähdetty koulumatkalle. Perjantaina kurkkua vähän karhasteli, mutta kunto oli muuten hyvä ja tylsyys meinasi vaivata. Muakin harmitti niin minin puolesta, kun vihdoin pitkän kesäloman jälkeen pääsi kouluun ja heti nyt sitten pitikin jäädä kotiin. Haluttiin tehdä vähän jotain, joten pakattiin laukkuun makkaraa, pikkutomaatteja, tulentekovälineet ja pelikortit ja käännettiin auton nokka kohti Raippaluotoa.


Hiekkaleikit leikittiin ja makkarat grillattiin Vaasan puolella Grönvikin uimarannalla. Sillan yli ajettiin sen verran, että tehtiin pieni kävelylenkki laitureilla ja sen jälkeen oltiin valmiita lähtemään kotiin. Mini on kyllä kivaa seuraa, kun se on aina valmis kaikkeen ja puuhailee mielellään melkein mitä vain, kunhan on joku mukana touhuamassa. Nyt on onneksi kurkkukipu hellittänyt yhtä nopsasti, kuin alkoikin ja saadaan varmaan elellä ihan normaalisti.

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Allergiaa meilläkin on usein lapsilla. Pitääkin taas hankkia lääkkeitä kotiinkuljetuksella apteekista, jos oireet yhtäkkiä iskee. Meillä on yleensä sama ralli joka kevät. Etenkin silloin, kun koivu kukkii, on heillä vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällä kans keväällä kyllä tuntuu. Nyt jo kädet ihan kamalassa kunnossa.. taitaa johtua siitä, kun lämpötila sahaa. Mini on atoopikko ja allergiatkin vaikuttaa aina ihoon. Meillä ei oo allergiatestejä otettu moneen vuoteen ja nyt kouluterkkari meinas, että olis aiheellista. Selkeästi on herkkyydet eläneet ja nyt on ilmaantunut ruoka-aineallergioita, joita ei ennen ollut.

      Tsemppiä sinne! Kiva, kun kommentoit <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3