tiistai 4. elokuuta 2020

Kotona


Aika hämyisää on jo näinä päivinä, kun satelee vettä. Huomaa, että mennään jo loppukesää. Kosteuskin on ihan eri luokkaa yön jäljiltä, kuin kesäkuulla. Oon istunut enemmän terassilla ulkona nyt, kun ei oo niin kuuma. Öisin on sisällä vieläkin välillä lämpötila noussut niin korkeaksi, että on täytynyt pitää ilmalämpöpumppua hetken päällä ennen kuin oon saanut uudelleen unen päästä kiinni.

Sais alkaa jo koulut. Alkaa jotenkin käydä fiilikset jo vähän malttamattomiksi. Tuntuu, että tytöilläkin meinaa mennä ruutujen edessä lojumiseen aina vain helpommin aikaa, kun niin pitkään on jo saanut juosta pitkin pihoja. Mun puolesta koululaisten kesälomaa vois lyhentää parilla viikolla ja ne lomaviikot voisi siirtää johonkin muuhun kohtaan kouluvuotta. Se vaan ei taida olla kovin yleinen toive. Mutta meille passais aivan hyvin :)

Keittiössä on ollut hana paikoillaan ja lamput seinillä jo niin kauan, etten enää muista mitään muuta siinä koskaan olleenkaan. Kiva siitä tuli, vaikka vähän jännitin kuinka käy. Lamppuja mietittiin hetki.. että olisko ne katosta roikkuvat tai olisko ne semmoset nivelvartiset seinävalaisimet. Sitten kuitenkin tuntui, että just ne kaksi vaihtoehtoa on jo aika nähty ja päädyttiin villiin korttiin. Minä ehdotin, mutta en kuitenkaan ollut ihan varma. Mister A syttyi heti. Hyvät ne on. Ja valaisee superhyvin.

Oon todella tyytyväinen keittiön faceliftiin. Jaa niin joo, liesituuletinasia on toki vielä kesken. Tai oikeastaan, en oo ihan varma onko se kesken vai ei. Hyvin tuntuu höyryt nousevan huippuimurin (vaimikäsenyton?) imuun enkä tiedä tarvitaanko muuta. Vielä en oo mitään suuria rasvahaittojakaan huomannut katossa. Jätämme siis asian edelleen mietintämyssyn alle.

Ei oo paljoa stailattu näitä mun kuvia taas. Laturin johdot on pitkin pöytiä ja tiskit altaassa. Mutta aivan itte kuulkaa asettelin nuo alimman kuvan kaksi kahvikuppia. Ja tuo Ikeasta ostettu banaanihylly on muuten superhyvä. Siihen saa kerroksiin ne jutskat, jotka ennen vei paljon enemmän tilaa työtasolla. Ja joo, oon lähes varma, että se myytiin nimellä banaanihylly. Kyyllä! :D

Sannis

4 kommenttia:

 1. Voi ehkä munkin pitäis testata omaa banaanihyllyä! :D Teidän keittiö näyttää niin hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Banaanihylly oli kyllä hitsin kätevä juttu :)

   Poista
 2. Tämä kesä oli kyllä todella kuuma. Itsekin mietimme muutamaan otteeseen täällä Konnevedellä pitäisikö asentaa ilmalämpöpumput viilentämään. Ihana sisustus teillä, varsinkin tuo hana on ja isot laatat ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aivan fiilispohjalla ja välillä vähän nopein kääntein sisustellaan :)
   Vuosia olin sitä mieltä, että ei me ilmalämpöpumppua tarvita. Nyt kun se on ollut muutaman vuoden, en pärjäisi ilman. On kyllä ollut joka pennin väärti.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3