maanantai 24. elokuuta 2020

Vaihto


Viikonloppuna tehtiin kesän viimeiset ja syksyn ensimmäiset puuhat. Mun mielestä perjantaina oli vielä kesä ja lauantaina oli yhtäkkiä syksy. Kesän viimeisistä päivistä ei jäänyt kuvamateriaalia kameraan, mutta puhelimesta löytyy pari videota uintireissuista, joita ehdittiin tehdä vielä kaksi. Vaikka minillä kurkku olikin vähän karhea, en malttanut kieltää uimista, kun yhtäkkiä tulikin vielä lämmin sää. 

Ajettiin koko porukka pienelle uimarannalle, jossa saatiin hömpöttää ihan keskenämme ja ihastella ilta-aurinkoa. Toinen rantareissu tehtiin minin kanssa kahdestaan. Kirjoittaja yllätti itsensä täysin uimalla molemmilla kerroilla. En oo vuosiin nauttinut uimisesta ja oon vältellyt sitä viimeiseen saakka. Nyt kuitenkin vesi tuntui hyvältä ja uiminen ihanalta. Vitsi, että asiat muuttuu, kun vuodet vierii.

Sunnuntaina avattiin syksy ja syksyn metsäkausi. Kesällä en pidä metsästä koska hyttyset ja ärsyttävä nihkeä hikinen fiilis. Syksyllä, silloin kun on viileää, raikasta ja upean väristä, rakastan metsässä oloa. Nyt oli vielä aika lämmin, vaikka tuuli oli syksyinen. Kumpparit oli turhat, koska polut oli ihan kuivat. Laskettiin yli 40 pikkusammakkoa, lämmiteltiin eräleivät nuotioilla ja tehtiin ylimääräinen lenkki, koska mister A pudotti aurinkolasinsa matkalle. Kysyin A-tiimiltä, josko ne on kypsänä, kun alkaa tämä kausi, kun mutsi vinkuu metsään kaikkina viikonloppuina. "Ei, mä tykkään näistä retkistä!", vastasi mini.

Sannis

2 kommenttia:

 1. Eikö siellä oo hirvikärpäsiä metsässä syksyllä. Mielummin miljoona hyttystä ku yks hirvikärpänen. Hyi yök.
  t:Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän. Muistaisin, että yhdellä reissulla on kiusannut.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3