maanantai 17. elokuuta 2020

Villahäät


Villahäitä juhlistettiin eilen meidän lempparipaikassa Raippaluodon sillalla. No joo, ei ihan sillalla, mutta aika lähellä. Ja oikeestihan hommat meni niin, että kun käveltiin lounaspaikkaan, muistelin, että meillähän on huomenna hääpäivä. Mister A:n siinä tuumatessa, että niinkö se oli, päätettiin että tämäpä on sitten meidän hääpäiväjuhla :D

Oikea päivä on tänään 17.8. Seitsemäs vuosi on villaa. Timanttiin on vielä siis matkaa. Ollaan aika varmoja, että sinne asti kyllä päästään. Saa nähdä onko lukko vielä paikoillaan sillalla, kun on timantin aika. Nyt se ainakin siellä vielä oli tiukasti kiinni. Siinä kohdassa pitää aina tietysti hidastaa ja tarkistaa.

Ootteko käyneet Bernyssä tänä kesänä syömässä? Pitsa oli hyvää ja puitteethan on ehdottomasti kunnossa. Käykää ihmeessä. Terassillakin tarkeni eilen vielä hyvin. Pieni tuuli oli vain hyvä juttu, koska aurinko paistoi tosi kuumasti.

Sannis

2 kommenttia:

 1. Ihanaa <3 onnea! Teillä on jo pitkä matka yhdessä ja pitemmästi edessä! Eipä oo tullut käytyä tuolla syömässä, mut varmaan pitäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tässä jo reilu viisitoista yhdessä dallailtu :) Kauan odotettiin ennenkuin mentiin naimisiin.
   Kantsii käydä kyllä. Pitsa oli hyvää ja katottiin, että ei burgerikaan huonon näkönen ollut.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3