torstai 6. elokuuta 2020

Terassielämää


Ehdin jo jossain vaiheessa surkutella, että ollaanpa me nyt vähän tänä kesänä hengailtu terassilla, kun jotenkin semmoset perinteiset grillaussetit kamujen kanssa on olleet vähän vähemmällä. Tuntuu, että on ollut joko liian kuuma tai liian kylmä. Perusmeno siis.. ei ikinä hyvä. Tai ehkä me vaan ollaan tehty kaikkea muuta :D

Uusi terassi on todellakin mieleinen, mutta muutamaan otteeseen oon ehtinyt jo kaivata sitä ei-katettua osaa, joka on toki tulossa, mutta luultavasti vasta ensi kesänä. Oikein usein en enää halua auringossa olla ja 99% ajasta hakeudun varjoon, mutta joskus silloin tällöin olis kiva lukea lehteä ja ottaa aurinkoa ihan pieni hetki. Pitääkin nyt tarkkaan miettiä, kuinka iso laajennusosan pitää olla ja mikä sen tarkoitus tulee olemaan. En oo vielä varma, halutaanko, että siihen mahtuu ruokapöytä vai esim. pari löhötuolia.

Nyt kun on ollut sateisempaa, oon taas viihtynyt hitsin hyvin aamukahvin kanssa omassa paikassani terassin nurkassa. Ihanaa, kun sade ropisee ja on sen verran viileää, että joutuu kaivautua peiton alle. Ehtii tulla päivän istumiskiintiö täyteen jo ennen ysiä aamulla, kun ei millään malttaisi nousta. Kohta alkaa olla jo aika laittaa lämmitin päälle ettei kädet jäädy.

Kaivoin jo vähän kynttilöitä ja käpyjä esille, vaikka onhan tässä vielä syksyyn aikaa. Viime syksynä epäilin vahvasti, että kynttilät oli yksi iso syy megalomaaniseen migreeniputkeen, mutta ehkä niitä voisi polttaa ulkona. Pöytäliinan ostin Henkkamaukan alesta alle 15 eurolla ja tykkään väristä aivan yli kovaa. En usko, että meillä on koskaan aiemmin mitään marjapuuron väristä ollutkaan. Onko toi marjapuuron värinen vai jotain muuta?

Niin, että eipä mulla oikein mitään asiaa ollut.
Kunhan höpäjän :D

Terkkuja,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3