tiistai 9. heinäkuuta 2019

Weekend


Vitsit, että meillä oli kiva weekendi! Tytöt lähti mummun matkaan ja me mister A:n kanssa jäätiin kotiin. Muutaman vuoden ajan ollaan järjestetty kesällä aina yksi vapaa viikonloppu vain meille kahdelle ja se on ollut kyllä superkiva juttu. Ja ihan mahtavaa, että sellainen on meille mahdollista.

Käytiin pariinkin otteeseen lounaalla kaupungilla ja hoideltiin asioita.. Mister A:n auto vetelee viimeisiään ja siihen liittyviä juttuja koitettiin fiksailla. Eli etsittiin siis uutta autoa, joka olis huippuhyvä, mutta ei maksais oikeastaan mitään :D :D Fiksailtiin myös kotona, koska talven mittaan useampikin juttu on päässyt vähän rempalleen. Nyt saatiin vähän makkaria siistimmäksi ja olkkariinkin päivitystä.

Perjantaina istuttiin iltaa kavereiden kanssa rantsussa ja yllättävän lämmin siinä ilta-auringossa oli, kun tuuli ei osunut kohdalle. Skoolattiin kuoharit ja höpöteltiin niitä näitä. Auringon laskiessa kylmyys meni sen verran syvälle, että sen jälkeen ajeltiin kotiin. Jengi on taas ihan kypsänä näistä meidän kesäsäistä. Mua ei yleensä haittaa, että on viileää. Ei nytkään. Aurinko on kuitenkin paistellut aika kivasti eikä sadetta oo tarvinnut kaiken aikaa pidellä. Kroatian ja meidän viime kesän tuskakuumuus on vielä mielen päällä niin, että nautin kun ei hiki valu pitkin selkää.

Päätettiin viikonloppu vielä ystävien kanssa meidän terassilla. Grillattiin ja maisteltiin yli hyviä suklaamansikoita. Istuttiin koko ilta ulkona ja vedettiin vilttiä päälle, kun alkoi tulla kylmä. Oon niin onnellinen nyt, kun meidän terassilla on kivat kalusteet ja oon viettänyt siellä tosi paljon aikaa. Paviljonki tuo semmosta kodikasta fiilistä eikä haittaa vaikka vähän sadettakin ropsisi. Lämmitin pitäis vielä hommata ja pari lyhtyä syksyä varten niin sitten olis ihan perfect.

Että olipas kiva viikonloppu! Ja olipas ihanaa saada tytöt sen jälkeen kotiin <3
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3