keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Rauma

Viime viikonloppuna lähdettiin Raumalle. Aivan extempore. Mister A sai myytyä Volvon ja mulla alkoi heti sormet syyhytä viikonloppureissuun. Oltiin lähdössä mumman synttärilounaalle ja heitettiin supernopeaa kamppeet kasaan ennen sitä. Suunnattiin nokka kohti Raumaa heti, kun oli lounas syöty. Lopullinen kohde oli Saariston rengastie, joka on mua kiinnostellut tässä loppukesästä, mutta päätin saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja nähdä Vanhan Rauman samalla. 

Yövyttiin Rauman Scandicissa lauantaina, aikeena lähteä sunnuntai-aamuna rengastielle. Yllätys oli melkoinen, kun päästiin hotelliin ja todettiin, että siellä ei olekaan ilmastointia. En kyllä hetkeäkään kuvitellut, että tonlaisesta ketjuhotellista puuttuu ilmastointi. Aina hotelleissa on ollut melkein liian viileää. Voi paskan marjat, että oli kuuma. Yli 30 astetta heittämällä. Ulkona oli kesän kovin hellepäivä ja me lähdettiin kotoa ilmalämpöpumpun ääreltä paistumaan hotelliin :) Onneksi oli jääkylmä uima-allas, jossa sai käydä pulahtamassa. Scandic Rauma ei ollut tosiaankaan mikään luxushotelli ja uima-allaskin oli toki aikamoisessa bunkkerissa ilman näköyhteyttä ulos.

Vanha Rauma oli aivan ihana. Niin kaunis ja idyllinen. Hullu kuumuus viileni vähän illaksi ja pystyttiin jappailemaan hetki kaupungilla. Olisin mielelläni hengaillut pidempäänkin, mutta tyttöjen oli kova nälkä ja oli pakko lähteä syömään ja sen jälkeen nukkumaan. Päätin, että Raumalle tullaan takaisin. Ehkäpä jouluna, kun vanhoja taloja koristaa jouluvalot ja torilla on ehkä joulukojuja ja muuta tunnelmallista.

Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3