maanantai 22. heinäkuuta 2019

OutomuijaOn mulla kuulkaa ihmeellinen fiilis tänä kesänä. Mitä ihimettä? Eilen aloin miettiä, että johtuuko tämä siitä, kun jumpat on tauolla. Että oonko sen takia  ihan pimpom? No, sehän nähdään, kun tänään ja huomenna on ensimmäiset jumpat. Jos se on se syy, saattaapi olla kyllä hyvinkin varmasti niin, että ensi kesänä jumppatauko on lyhyempi. Toki oli mukava tänä vuonna palata lomalta iisimpään viikkoon, kun ei ollut heti jumppia, mutta mutta..

Tuntuu, että nyt just mikään ei riitä. Tuntuu, että koko ajan pitäis olla jotain upeeta ja mahtavaa. Pitäis olla huikeita maisemia ja pakaduttavia onnen tunteita. Pitäis päästä matkoille ja sinne sun tänne. Tuntuu, ettei ihan tavallinen oleminen riitä nyt ollenkaan. Unikaan ei meinaa maistua ja yöt on rikkonaisia. Enkä tosiaan tiedä mikä mättää. Toivottavasti se johtuu tosta jumppien puuttumisesta, koska sehän on sitten helposti ratkaistu :)

Huuuh! Tytöt oli mummalla yötä ja mister A on jo lähtenyt töihin. Mulla on hetki aikaa ennen duunia. Ihan iisisti ny vaan hei :D :.D
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3