sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Mökkilife


Ollaan ehditty mökille vasta pari kertaa tänä kesänä. Tytöt on taas käynneissä yhden-kaksi voitolla. Vielä jaksaa kymppiveekin kiinnostua mökkipuuhista, mutta kyllä tänä kesänä on vähän teini-iän tuloa havaittavissa. Välillä meinaa olla tylsää ja kaikista ihaninta on, kun saa vain lojua. Mieluiten tietysti puhelin kädessä. Väsyttää kuulemma niin hiiiiiirveesti aina. Varsinkin silloin jos pitäisi osallistua esim. ruuan laittoon :D Mini menee vielä ihan hulluna pitkin pihoja mökillä, samoin kuin kotonakin. Se keksii kaikenlaista hommaa ja haluaa olla ulkona koko ajan.

Mustikoita oli jo aika paljon kypsänä nyt, kun toissapäivänä käytiin. Kerättiin pieni kipollinen jo mukaan. Pakko ostaa mustikoita tänäkin vuonna, mutta eiköhän me käydä niitä ainakin pariin otteeseen myös noukkimassa. Mökillä mustikat on melkein pihassa. Ei tarvi mennä metsään ollenkaan. Tänä vuonna outoa on se, että myös hyttysiä oli jonkin verran. Yleensä hyttyset ei jostain syystä löydä metsästä mökin pihaan.

Mökillä oli taas lämmin. Laiturilla auringossa suoraan sanottuna kuuma. Tämä kesähän on muuten ollut aika viileä. Mua ei haittaa. En toki meinaa uskaltaa sanoa sitä ääneen kun tapaan saada kunnon palauteryöpyn, mutta mä pidän viileästä ja Suomen kesästä :D Aurinko on paistanut kuitenkin taas tosi paljon ainakin täällä Vaasassa ja se riittää kyllä mulle. Ihanaa, kun ei tarvi hikoilla. Olis tietysti ihanaa, kun aamuisin ja iltaisin vois istuskella terassilla ilman pitkähihaisia ja peittoja, mutta jos vaihtoehto on ne viime kesän helteet, otan kyllä ehdottomasti mielummin tämän.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3