keskiviikko 2. elokuuta 2017

Yhteenveto


Heinäkuu meni hurjaa vauhtia. Se alkoi ihanalla päivällä kamujen kanssa Kangasalla ja päättyi aina yhtä nihkeään Tommin synttäreiden aattoon. Kuukauden parhaita juttuja tapahtui joka viikko. Ystävien kanssa tehty Pietarsaari-visiitti oli tosi onnistunut. Omalla porukalla käytiin Tuurin Miljoonativolissa ja sinne tytöt, varsinkin Aamu tahtois vielä uudelleenkin. Mun ja mister A:n vapaa viikonloppu, perjantai-illan mojito-retki Pian kanssa ja reissu Raippikseen Hannan ja Janin kanssa toi ihanat hengähdystauot meidän aikuisten elämään.

Heinäkuusta puolet oli lomaa ja puolet duunia. Loman vimppana päivänä grillattiin ja uitiin isommalla porukalla meillä. Palkkatyöhön palaaminen sujui mulla kivuttomasti ja sen lisäksi tehtiin puutöitä, jotka on odottaneet tekijäänsä jo pidempään. Sykettä nostettiin mäkitreeneissä, jumpissa ja lenkeillä. Kuukauden viimeinen viikonloppu oli yli kiva. Eväsretki tyttöjen kanssa, reissu Stundarsiin hyvässä seurassa, synttärikaffittelut, meillä hengailua kamujen kanssa ja hyvät dinnerit vielä kivalla terassilla.

Kesä 2017 on kyllä ollut yksi parhaista. Ihan mahtavaa! Ei siitä mihinkään pääse, vaikka tämä kuun vaihde vähän tahmealta tuntuukin. Nyt on aika laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä kävelylle palauttamaan BodyPump-biisejä mieleen. Pari megapitkää päivää töissä ja sitten muutama päivä taas rennommin. Elokuu, kohtele meitä yhtä hyvin, kuin kesä ja heinä. Please!

Lisää kuukausikollaaseja löydät Pieni Lintu-blogista (klik).

Sannis

14 kommenttia:

 1. Onpa nätti kollaasi. Tosi kesätunnelmallisia kuvia. Tykkään etenkin ton oikean ylänurkan kuvan sinisestä tunnelmalsta. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika paljon tuli kuvattua puhelimella ja kamera huilaili laatikossa. Tai siis lojui pitkin keittiön pöytiä.. :D

   Poista
 2. Kiva kollaasi! Ja ihana lukea, että kesäsi on ollut yksi parhaista. Aika moni, myös minä itse, tuntuu valittelevan lähinnä huonoja ilmoja.
  Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt ei oo viileämmät kelitkään haitannu, ku fiilis on ollut rento ja mukava. Kivaa elokuuta sinne kans <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että saadaan vielä aurinkoisia kelejä!

   Poista
 4. Ihana kesä. Yksi näistä kuvista aiheuttaa pienen piston sydämessä, arvaatko mikä. ;) Eräs avain on ollut hiukan vähäisellä käytöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään kyllä arvaa :D :D :D

   Hei, se avain onneksi toimii vuoden jokaisena päivänä. Sulla on aikaa vielä! :)

   Poista
 5. Kesänmakuinen kollaasi! Katsoin, että onpas teillä paljon kirjoja kivasti piharakennuksessa, mutta laudan pätkiä taitavat olla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo, lautoja ne ny oli. Vähän on kyllä kirjojen näköä!

   Poista
 6. Kovin on kesäisen ja lämpöisen näköinen kollaasi - ihana!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3