tiistai 22. elokuuta 2017

Kotoilua


Viikonloppuna tehtiin hillojen lisäksi sämpylöitä ja jopa pipareita. Hamstrasin joulun jälkeen edullisia piparitaikinoita ja niitä oli vielä muutama jäljellä. Lauantaina, kun tytöt kotiutui yökylästä, päätin yksinvaltiaan ominaisuudessa, että meille ei tule ketään eikä meistä kukaan mene mihinkään. Mister A kannatti. Oli semmonen fiilis, että ekan koulu- ja päiväkotiviikon jälkeen pitää ottaa vähän aikaa iisisti kotona omalla porukalla.

Ihanaa, kun tulee syksy! Kesä on siistiä, kun silloin mennään ja tehdään ja touhutaan. Ja sitten kun siihen alkaa jo väsyä, onkin syksy ovella ja sitä nauttii niin siitä, että voi olla välillä vaan himassa ja pötkötellä. Niin se menee. Eri vuodenaikoihin kuuluu aina ne omat juttunsa. En tiedä jaksaisinko asua paikassa, jossa olis aina kesä. En ainakaan jaksaisi asua paikassa, jossa olis aina talvi. Vuodenajat sopii mulle. Kysykää uudelleen sitten, kun on räntää ja loskaa ja kuraa :D Vähän kamerakin innostui tästä syksystä ja tuli pois piilostaan.

Kesän aikana kotiin on ilmaantunut kaikenlaista romukasaa ja tavararöykkiötä sinne ja tänne. Tuntuu, että joka nurkka on täynnä tavaraa. Huuh! En malta odottaa, että pääsen tyhjäämään kamppeet oikeille paikoilleen. Varmaan on siinä kohdassa pakko ostaa joku uusi sohvatyyny. Syksyllä se tuntuu aina olevan hyvinkin pakollista :D Eipä täällä mitään ookaan tapahtunut sisustuksen saralla moneen kuukauteen. Kynttilätkin saa kaivaa jo esiin. Viikonloppuna paloi ensimmäiset. Syksy <3

Sannis

2 kommenttia:

 1. Selailin näitä sun kuvia ja oot taas onnistunut tuomaan jo pelkillä kuvilla ajatukset näkyviin ��.
  Ite oon niin kesäihminen etten oota tai haluaisi muita vuodenaikoja. Mut täälä ollaan niin auta ku kestää.
  Ihanaa yhteiseloa sulle ja perheellesi ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se ny auta! Laitat kynttilät palamaan ja villasukat koipiin :)
   Onko reissu tulossa talveksi?

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3