lauantai 19. elokuuta 2017

Kallalle koti

*Yhteistyössä Kaunis CotoLidlistä ostettu Kalla on edelleen hengissä. Ihmeiden ihme! Kukkiahan siinä ei tokikaan ole, mutta vihreältähän tuo kuitenkin näyttää, joten voitolla ollaan vielä. Ruukkua mulla ei oo sille ollut. Kaikki kaapista löytyvät on olleet liian matalia ja jotenkin hassun näköisiä. Nyt on sitte just tarpeeksi korkea.

Nicolas Vahe tekee kivoja juttuja. Se teki myös kodin mun kallalleni. Meinasin toki menettää koko purkin Aamun Ryhmä Hau-säilytykseen. Hääpäivänä mietin, että käyttäisin purkkia coolerina ja laittais kuoharipullon jäihin, mutta koska migreeni, jäi kuoharit väliin.

Kaunis Coto on muuttanut nyt keskustaan. Pitkäkatu neljäykkösestä löytyy Nicolas Vahet, Bloomingvillet, Riviera Maisonit ja muut kivat sisustusjutskat sopivaan hintaan. Ainaskin yhdet juustoveitset mun tarttee hakea sieltä tässä syksyn aikana. Ettei jää jouluna juustot saamatta hei. Käykää ihmeessä tekin moikkaamassa mun lempparikauppiaspariskuntaa. Ja jos et pääse paikalle, niin Kaunis Coto- nettikauppa on täällä.

Mukavaa lauantaita! Mepä oltiin eilen oikein vestareilla hei!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3