keskiviikko 9. elokuuta 2017

Black&whiteVähän tommonen harmaanpuoleinen fiilis ollut tämän alkuviikon. Väsyttää, koska jalkoja pakottaa öisin niin että ei saa nukuttua. En tiedä, mitä niille vois tehdä. Luin, että joka kolmas nainen kärsii yöaikana kylmistä tai levottomista jaloista tai just tosta pakotuksen tunteesta. Onko siellä ruudun takana siis joku, jolla on sama vaiva tai ehkä joku helppi? Mulla pakottaa siis pohkeita. Jalkoihin on kylmä ja polvista alaspäin koivet tuntuu ärsyttäviltä. Käytän pitkiä villasukkia tai säärystimiä yöllä ja se vähän helpottaa. Tähän vuodenaikaan ne toki ei oo ihan kaikista mukavimmat ja mietinkin, pitäiskö hakea kompressiosukat yöllä käytettäväksi. Välillä laitan magnesium-geelin jalkoihin, mutta se on ällön tahmeaa ja sitten heräilen sen takia. Auttaiskohan jos laittais aiemmin jo ja pesis sitten koivet ennen sänkyyn menoa?!

Tällä viikolla on vähän erilaisia kuvioita duunissa ja ressaakohan mua ny vähä sekin, etten oo ihan sataprosenttisen kontrollissa kaikesta. No tietysti ressaa.. vanha kontrollifriikki :D Koitan tässä koko ajan jäsentää päässäni, kuinka tyttöjen hoidot menee ja kuka on töissä mihinkin aikaan. Oikeesti, ei tässä oo edes mitään ressattavaa. Tämä päivä perussettiä, torstaina Taiteiden yöhön edustamaan ja perjantaina ennen kukonlaulua Hkiin some-kouluttautumaan. Viikonloppu vapaa. Että mitä vaikiaa tossa ny muka oli, häh?!

Hyvää keskiviikkoa! Älkää ressatko! :D
Sannis

8 kommenttia:

 1. Mulla helpottaa kun jalat hieman koholla. Eli tyynyjä jalkojen alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla kuinka tää toimis, kun nukun aina kyljellään.

   Poista
 2. Hierojalle aikaa, maybe?

  VastaaPoista
 3. Ja sitä magnesiumia on sellasena kätevänä ei tahmaisena suihkeenakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se suihke mulla oli aiemmin ja vähän sekin mua muka häiritsi, ku oli vähän oudon tuntusta. Taitaa olla outo vaan koko emäntä :D

   Poista
 4. Magnesiumia voi vetää sisäisestikin. Ja ubikinonia (Q10), sen puute voi aiheuttaa lihaskipuja jaloissa.
  Mä totesin tulleeni keski-ikään, kun reilu kolmekymppisenä oli pakko opetella pitämään villasukkia: illan aikana saatu kylmä kostautui yöllä kolotuksena. Ahisti aikansa, mutta siihenkin tottui. Nykyään on usein öisinkin sukat jalassa, kun peiton alta karannut koipi rupeaa palelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, sisäisesti on vähän kausittain käytössä. Pitääpä kokeilla auttaisko ubikinoni tohon. Sitä onkin valmiina kaapissa, kun joudun välillä syödä, että migreeni pysyis aisoissa.

   Ja jep.. reilu kolmekymppisenä tää alkoi täälläkin. Ei auta ny ku vetää vaan villasukat koipiin :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3