keskiviikko 30. elokuuta 2017

Vimpat vatutSemmosta tulin vain kertomaan, että löysin kuiteskin eilen aikaa ja tein kuiteskin sen treenin. Ei mitään raskasta settiä, vaan peruskestävyysharjoituksen ja se toimi. Ei rasittanut liikaa väsynyttä mutsia, vaan antoi energiaa. Lauloin muuten ääneen korvanapit korvissa :D 

Ja siis, tiedän, että oon nyt vauhkonnut aivan rasitukseen asti noista vadelmista, mutta en kestä miten luksusta on, että joka päivä on jääkaapissa tuoreita marjoja. Niin siistiä! Viikonlopun vadelmanhakureissulla oli hämähäkkejä läsnä aika vahvasti. Niitä ei oo aiemmin juurikaan ollut. Onks tää nyt joku juttu.. että sateen jälkeen niitä on? Tai että tähän aikaan elokuuta niitä on? Mua ällötti.. ei meinannut uskaltaa napata marjasta kiinni, kun joka toisessa roikkui joku ihme lukki. Oliskohan meidän vattureissut nyt tehty. 15 litraa ainaskin saatiin. How cool. Odotellaan omenoita seuraavaksi. Mini kyseli jo eilen omppuhillon perään. Itsehän odotan kieli pitkällä omena-kaurapaistosta.

Tänään aluepalaveri ja neljältä himaan niinku normaalit ihmiset!
Have a nice day!

Sannis

4 kommenttia:

 1. Oi! 15 litraa!? Mistä ihmeestä? Oon kyllä huomannut että nyt on hyvä vattuvuosi ollut, mutta aika pieniä tuntuvat olevan. Hämppyjä en sen sijaan oo bongannut mitenkään erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tästä meidän läheltä muutaman korttelin säteellä on löytynyt. Tien vierilläkin paljon puskia. Mä en jaksa niitä oikein pieniä nyppiä.. täällä on ollut nyt ihan kunnollisen kokoisia ja välillä tosi isoja. Hämpyt oli tolla yhdellä kerralla oikein kunnolla liikkeellä. Tokihan mä nyt en malttanu kuitenkaan olla menemättä vielä kerran tämänkin kirjoituksen jälkeen ja silloin taas oli hämähäkit jossain muilla mailla.

   Poista
 2. Vitsi kun itsekin sais kerättyä jostain vadelmia. Kaikki pensaat mitä olen löytänyt niin niissä on ihan pikkuriikkisiä marjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo.. niitä minejä ei kyllä jaksa kerätä. Meillä kävi tänä vuonna kyllä hyvä tuuri. Ihan lähikorttelit on olleet täynnä vadelmia. Osa tietysti just noita pieniä, mutta vaikka oon ne ohittanut, ollaan saatu pakastin täyteen isoja vattuja.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3