perjantai 1. syyskuuta 2017

Yhteenveto


Elokuussa alkoi marjapuuhat. Alkukuusta poimittiin mustikoita mökillä ja sen jälkeen siirryttiin vadelmiin tässä kotihoodeilla. Öjbergetillä ollaan viihdytty vahvasti ja mäkitreenit on kulkeneet välillä huonommin ja useimmiten paremmin. Joka viikko on kuitenkin menty ja tehty.

Kuun alussa vietettiin yli kiva kuoharin ja mansikan makuinen ilta ystävien kanssa ja tytötkin sai valvoa ihan liian myöhään. Raippaluodon retki tehtii koko perheen kanssa ja Helsingissäkin kävin kääntymässä koulutuspuuhissa. Oon suunnitellut jumppia ihan hullun lailla alkavaa syksyaikataulua varten.

Koulu alkoi. Päiväkoti alkoi. Käytiin mister A:n kanssa Vaasa Festivaleilla. Kokeilin LPG-hoitoa. Juhlittiin serkun tytön synttäreitä. Edustettiin duunin puolesta Vaasan taiteiden yössä. Kahviteltiin kavereiden kanssa. Vähennettiin pullaa edelleen. Liikuttiin tosi paljon ulkona.

Paljon taas kaikenlaista. Tyttöjen uhmat ja muut säädöt vähän rasittaa ja migreeni muistuttelee olemassaolostaan. Onneksi kuitenkin melko särytön sellainen. Muut oireet enemmän kiusaa. Onneksi ei ihan jatkuvasti kuitenkaan. Loppujen lopuksi aivan kiva kuukausi ja vahvasti alkaa syksy olla läsnä. Syyskuun alusta jouluun aika menee yleensä hujauksessa. Mietittiinkin mister A:n kanssa just toissapäivänä, minkälaisia jouluvaloja laitettais tänä vuonna ulos :D

Tunnelmallista syyskuuta!
Sannis

P.S. Lisää kollaaseja Pieni Lintu - blogissa.

10 kommenttia:

 1. Ihanan paljon oot ehtinyt tehdä! Mä oon lähinnä kriiseillyt talohaaveita ja töihin paluuta - sekä saamattomuutta. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sitä muka kaikenlaista ehtii :) Ja aina ny jostain pitää vähän tehdä kriisiä :D

   Poista
 2. Mulla on taas sama "ööö, en muista mitään"-fiilis kuin aina, jos yritän miettiä jälkikäteen, mitä viimeisen kuukauden aikana on tapahtunu :). Saati, että saisin kasaan tollasen kivan kollaasin, mutta kiva, että muut saa, koska näitä on kiva pikakelata.

  Marjaisaa viikendiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiva, kiva ja kiva.. Tuliko ny vähän toistoa! Mutta ei kai se oo niin justiinsa. Pääsia, että on kivaa :)

   Poista
  2. Näin on.. kivaa on :D En mäkään muistais jos ei vois blogista ja Instasta luntata. Sen takia oonkin tyytyväinen, että oon näin monta vuotta jaksanut innostua postailusta. Saa palauttaa mieleen, mitä on häärätty. Aika menee niin hullun nopeesti, että ei pysy kärryillä.

   Eilen illalla yhtäkkiä hoksasin, että enhän mä maininnut tässä postauksessa ollenkaan Tommin synttäriä, josta elokuu alkaa. Jotenkin vapauttavaa huomata.. että ei tarvi jäädä siihen vellomaan silloin, kun ei siltä tunnu!

   Hyvää viikonloppua <3

   Poista
 3. Teidän elokuu näyttää ja kuulostaa kivalta! Toivottavasti uhmat ja migreenit ei syyskuussa vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivoja juttuja on kyllä ollut. Voi migreeni.. sanopa se, pysyis nyt poissa. Eilen vaivasi ja hermo oli, ku viulun kieli. Hajuja ei kestänyt ollenkaan. Nyt tuntuu paremmalta.

   Hyvää viikonloppua Minna <3

   Poista
 4. Teillä on elokuu ollut täyttä elämää! Mukavia tapahtumia! Kiva kollaasi!
  Antoisaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina sitä kaikenlaista hommaa kertyy ja vasta jälkeenpäin hoksaa, mitä kaikkea siinä nyt olikaan :D

   Mukavaa syyskuuta sinne kans! Toivotaan hyviä syksykelejä!

   Poista
 5. Aurinkoista syyskuuta teidän perheelle <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3