lauantai 23. syyskuuta 2017

#Myweek


Arkiviikko on paketissa. Luojan kiitos! Kivoja juttuja toki oli, mutta sillain kokonaisuudessaan ei ollut tämä viikko meidän parasta settiä ollenkaan. Mister Aankin kanssa ollaan takuttu ihan huolella parina päivänä. Oikeesti, tilanteet on olleet aika koomisia, kun tytöt, jotka harvoin kuulee meidän ihan kunnolla riitelevän, on ihan hämillään. Siinä minä ja mister A urputetaan toisillemme ja mini heiluu ympärillä ja hokee: "Ihana äiti, ihana äiti, ihana äiti, hassu äiti, hassu äiti!", kun ei tiedä mitä muutakaan tekis. Voi elämä! :D

No joo.. ehkä tää nyt tästä taas. Välillä vaan on tämmösiä settejä. Mua toki ärsyttää, koska kurkku karhastelee nyt edelleen/taas ja nokka vuotaa vieläkin. Eilen kulki jumppa ihan hyvin, mutta yleisolotila on tosi väsynyt kaiken aikaa. Yyyh! En jaksa ollenkaan tämmöstä flegumeininkiä, kun normaalisti on kuitenkin virtaa ja väsyttää aika harvoin.

Eilen meillä oli duuniporukan kanssa vähän erilainen palaverimeininki, kun oltiin bossin luona paljuilemassa. Kuvamatsku jäi aika laimeaksi, mutta kivaa oli ja pieni illanvietto tuli tarpeeseen. Hyvin harvoin nähdään isommalla työporukalla ja se on kyllä aina tosi siistiä. Mitkään ryyppäjäiset ei tämä setti ollut, mutta kyllä mulla kuitenkin kahteen asti meni ennenkuin olin nukkumassa. Silmäthän aukesi sitten jo klo 6.50 ja tässä nyt ihmetellään, mitä seuraavaksi tekis. On se kumma, kun ei voi nukkua silloin, kun sais. Hämärä homma!

Kivaa lauantaita just sulle!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Elämänmakuinen postaus! I like <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   On ollu kyllä vähän yhtä sun toista tällä viikolla. Elämää kerrakseen :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3