torstai 14. syyskuuta 2017

Kranssi


Aika paljon on tullut tässä koneella istuttua tämän viikon aikana ja löysinkin Nyt heti - blogista kivan idean taiteilla pihlajanmarjoista kransseja. Näitähän vois tehdä vaikka minkälaisia, lisätä havuja, käpyjä ja ties mitä. Meidän kranssin teki mini melkein kokonaan. Iskän kanssa ne haki pihlajanmarjat ja sillä välin, kun tokaluokkalainen keitti dinneriksi pastat, pujotteli neljävee pihlajanmarjat. Aika ihania kakaroita <3 Mutsin tarvi vain solmia rautalanka ja lisätä pari lehteä. Niin, ja kaataa vesi pois pastakattilasta :)

Luulen, että voitais tehdä yksi kranssi sisällekin. Vai keräisköhän se pikkukärpäsiä?! Niitä on niin ärsyttävästi aina muutenkin tähän aikaan vuodesta. Kokeilemallahan se selviää. No, ensin mennään töihin, kouluun ja päiväkotiin. Katotaan niiden jälkeen, riittääkö vielä virtaa.

Sannis


6 kommenttia:

 1. Kaunis kranssi, ihanan simppeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Tosi kiva kyllä tuli. Aika nopeesti alkaa kyllä tummua.. en tiedä olisko hiuslakka tms. auttanut asiaa. Onneks tämä oli niin helppo tehdä, että voi väsätä uuden jos vanha mene eihan mustaksi :)

   Poista
 2. Tulipas kiva! Ja voi että tykkään näistä sun kuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä helppo ja kiva juttu. Pihlajanmarjat on niin ihania!

   Poista
 3. Onpa söpö, en oo aiemmin bongannu tuollaista kranssia!:)

  VastaaPoista
 4. Joo, nää oli kyllä söpöjä ja helppoja! Toki, nyt viikon päästä on kyllä tosi tummuneita. Onpahan tekemistä taas, kun väsää uuden :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3