sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Blogivaasa goes Palosaaren Kirppis


Yhteistyö Blogivaasan ja Palosaaren Kirppiksen välillä saa taas jatkoa. Meikämuikkeli on ollut jokaisella kierroksella mukana, koska tavaraa on ihanaa saada kierrätettyä ja tämä yhteistyökuvio on ollut tosi toimiva, ilman mitään probleemia. Palosaaren Kirppis on kiva, just sopivan kokoinen, siisti kirpputori, jossa on helppo myydä omia tavaroitaan. Isoilla hallikirppiksillä mulla loppuu kärsivällisyys heti alkumetreillä, mutta Palosaaren Kirppiksellä minäkin jaksan kiertää pöydät ja oikeesti tsiigailla, mitä siellä on. Mini pitää hyvinkin suuressa arvossa leikkipaikkaa, jota ei muuten moneltakaan kirpparilta löydy.

Homman nimi on siis kirppukauppa. Ensi viikolla JossuMaiju ja minä. Seuraavalla viikolla Mea, Satu ja Maria. Jossu on taas toiminut meidän puuhanaisena ja kannattaakin käydä Instagramissa tsekkaamassa tili @ekojohanna ja sieltä storiesista, mitä Jossulla on lähdössä myyntiin. Meiltä lähtee kuvien mukaista settiä ja vähän muutakin. Ihan tavallisia juttuja.. muutamia vaatteita, muutama lelu, vähän sisustushommaa ja kasa lehtiä. Epäilen, että viikon pöytä on meille just sopiva, kun tavaraa ei oo älytöntä määrää, mutta sen verran kuitenkin, että alkaa oma kirpparilaatikko olla liian täynnä.

Jouduin tyhjäämään matkasäästöpossua uutta pesukonetta varten. Tarttis saada sinne lisää täytettä siis :) Käykäähän kiertelemässä. Meidän pöydät on siellä kaikki vierekkäin huomisesta, maanantaista lähtien. Palosaaren Kirppis FB -> klik.

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

3 kommenttia:

 1. Hienoa, kierrätys kunniaan. Tuu ihmeessä Tykkis kirpputorillekin 15.10 oikein livenä myymään klo 13 -17. Mun kautta pöytävaraukset. Vielä on tilaa. Mukavaa syksyä, hyviä myyntejä ja Tervetuloa Tykkihallilekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on siellä kirppis nyt kans tulossa. Pitäis kyllä tulla ainakin käymään. Näyttää niin ihanalta paikalta kuvien perusteella.

   Poista
  2. Laita päivämäärä kalenteriis ja tuu ehdottomasti fiilisteleen hyvänmielen tapahtumaan. Tervetuloa ❤

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3