perjantai 22. syyskuuta 2017

Batman


Oon vähän alkanut jo tsiigailemaan sillä silmällä kaikenlaista joululahjahommaa. Jotain pientä kummitytölle on jo mun lahjakaappiini ilmestynyt ja päiväkodin tätienkin muistamiset on jemmassa. Joku joskus vähän naureskelee mun puuhilleni ja vaivihkaa kommentoi, että on vähän liian aikaista. Oon eri mieltä. Mun mielestä koskaan ei oo tämmösille hommille liian aikaista.

Mä en pidä siitä, että asioita täytyy tehdä kiireellä ja stressaten tai just pakosti jonain tiettynä päivänä. Koska ihan satavarmasti just sinä tiettynä päivänä mua väsyttää tai mulle tulee jumppatuuraus tai oon innostunut tekemään jotain ihan muuta. Teen mielummin silloin, kun huvittaa ja on fiilistä. Ennen joulua sitten, kun on kiire joulujuhlissa ja päättäjäisissä, taputtelen itseäni selkään. Oon silloin hyvinkin tyytyväinen, että saan kollata tavarat yläkaapista sen sijaan, että lähtisin niitä kiireellä ja pakolla ostamaan. Toki joku joululahjarundi aiotaan mister A:n kanssa tehdä joulun alla, mutta se on sitte vaan extraa :)

Mini täyttää viis vee vielä ennen joulua enkä voinut vastustaa kiusausta, kun näin Henkkamaukassa nämä Batman-hommelit. Se on aikamoinen supersankari-muikkeli koko mini. Ei puhettakaan barbeista, My Little Ponyista tai PetShopeista. Se on vaan Batman, Spiderman, legot ja kaikenmaailman Ninjagot. Niitä ny sitte! Joulupukin pussiin hommataan ihan varmasti useampikin lego-setti, mutta synttärilahjaksi typy saa pyyhkeen, mukin ja lautasen. Epäilen, että se tulee tykkäämään näistä.

Tapaatteko ostella joulu- ja synttärilahjoja etukäteen vai vasta sitten just ennen h-hetkeä?
Sannis

4 kommenttia:

 1. Täälä on ekat joululahjat odottamassa jo yläkaapissa :D Samoin synttärilahjoja on aina jemmassa ym.Parempi olla ajoissa matkassa, niin ei ainakaan just joku tietty lelu tai muu joululahjatoive lopu kaupoista kesken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on! Edullisemmallakin monesti saa, kun pitää silmät auki jo vähän aikaisemmin, kuin jouluviikolla tai päivää ennen synttärijuhlia.

   Poista
 2. Just viisasta! Paljon mukavampi ostaa, kun sattuu kohdalle jotain sellasta, mistä tulee sellanen olo, että "tää olis niin just kiva sille ja sille henkilölle". Pakolla kun ei mitään hyvää synny. Että jos varsin lähtee lahjaostoksille (huuuuuh, ahdistaa jo pelkkä ajatus) ja etenkin johonkin sellaseen aikaan, kun siellä on kaikki muutkin, niin siitä ei kyllä tuu muuta kuin hirvee ressi ja lisää harmaita hiuksia. Eikä sellasia pakolla ostettuja lahjoja ole kivaa antaakaan. Luulen, että niitten mukana siirtyy vaan huonoa energiaa saajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua ei oikein houkuta noi kaupunkisetit siinä joulun alla. Voihan siellä pyörähtää, mutta aika nopeasti alkaa ahdistaa. Ruokaostoksetkin jouluksi tavataan tehdä niin, että kaikki mitä voi ostaa aiemmin, ostetaan ja sitten just ennen aattoa käydään jossain pienemmässä kaupassa, missä ei oo niin jäätävä tunku.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3